Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, για την τιμή που μου έκαναν να με στηρίξουν στην πρώτη ψηφοφορία για την επιλογή τους ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, δίνοντάς μου και τους 20 ψήφους και ταυτόχρονα να τους συγχαρώ για την εύστροφη κίνησή τους στην δεύτερη διαδικασία να στηρίξουν έτερο συνυποψήφιο μου, ώστε να αποφύγουν την τοποθέτηση άσχετου με τα συμφέροντα του τόπου μας Συμπαραστάτη από την αποκεντρωμένη διοίκηση.
Είμαι ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία να τεθώ ως υποψήφιος για αυτόν τον σημαντικό θεσμό, όπως και να «συναγωνιστώ» με άξιους συνδημότες μας, ικανούς και με διάθεση για προσφορά.
Εύχομαι ολόψυχα στον πρώτο συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Νάτσης Αντώνιος

12 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΧΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΄΄ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΄΄ !! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν έβγαινε συμπαραστάτης στην ψηφοφορία που έγινε, θα όριζε συμπαραστάτη η αποκεντρωμένη διοίκηση. Έτσι είπε ο Δήμαρχος κατά την συνεδρίαση, έτσι έγραψαν μετά και κάποια blog έτσι γράφεις και εσύ Αντώνη στο ευχαριστήριό σου.
    Εύστροφη συνεπώς φαίνεται Αντώνη η κίνηση να στηρίξουν έτερο συνυποψήφιο οι σύμβουλοι του Βοσκόπουλου.
    Έλα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν έχει καμία μα καμία αρμοδιότητα να ορίσει συμπαραστάτη στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί πλειοψηφία 2/3.
    Πουθενά δεν γράφει ο Καλλικράτης τέτοια διαδικασία.
    Το έφαγες το τυράκι Αντώνη και την φάκα δεν την είδες..... Ομαδικά σε κορόιδεψαν και ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος που δεν ενημέρωσε όπως είχε υποχρέωση για την διαδικασία που ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανώνυμος 11.08 έχει απόλυτο δίκιο. Πουθενά δεν προβλέπεται ορισμός συμπαραστάτη από πουθενά και από κανέναν. Στην προηγούμενη θητεία του κ. Βοσκόπουλου έγινε η ίδια διαδικασία και δεν εξελέγη κανένας, με αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Βοσκόπουλος να μην έχει τον πονοκέφαλο του "συμπαραστάτη". Αντώνη, έφαγες χοντρό πούλημα από τον επί κεφαλής του συνδυασμού σου και λες και ευχαριστώ. Ποτέ δεν ήσουν ιδιαίτερα έξυπνος αλλά δεν ήσουν ούτε αφελής. Τώρα τι έγινε; Και κάτι άλλο που σε χαρακτηρίζει ως περισσότερο αφελή. Έμαθα ότι περίμενες ψήφους από τον Κωνσταντινίδη και ότι το λες με παράπονο. Για ποιο λόγο να σε στηρίξει ο Κωνσταντινίδης; Τελικά είσαι πολύ αφελής. Ο ανώνυμος 10.51 έχει χάσει πάρα πολλά επεισόδια. Ο εκλεγής κ. Μίσκας και ο κ. Κωνσταντινίδης έχουν να ανταλλάξουν έστω και έναν χαιρετισμό, περισσότερα από δέκα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:33 ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΚΑ.

      Διαγραφή
  4. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. Ο ΜΙΣΚΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΚΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  5. Εισάγεται η δυνατότητα ορισμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής του από το συμβούλιο.
    Ο Καλλικράτης έχει τροποποιηθεί 100 φορές από την αρχική του έκδοση. Διαβάστε και λίγο παραπάνω. Γίνατε όλοι νομικοί! Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι ο 12.33 Αγαπητέ 5.21 δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο. Τυχαίνει να τους γνωρίζω πολύ καλά και τους δύο, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια και να διατηρώ άριστες σχέσεις και με τους δύο μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΕΙΣ;;;;; ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ, ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

      Διαγραφή
  8. Ο κ. Δήμαρχος που γνωρίζει από εξω και ανακατωτά τον Καλλικράτη και που διαρκώς παροτρύνει σαν καλός ποιημένας και τους άλλους να τον διαβάσουν, αποκλείεται να μην εγνώριζε πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει Συμπαραστάτη. Για την κ. Πρόεδρο δεν μπορώ να ειπώ με βεβαιότητα ότι εγνώριζε ή δεν εγνώριζε αλλά το σίγουρον είναι ότι πλέον πράττει ότι προστάξει ο κ. Δήμαρχος χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο δε Αντώνιος Νάτσης είναι το θύμα της υποθέσεως που όχι μόνο επάτησεν την πεπονόφλουδα αλλά και επιπλέον αδυνατεί να το παραδεχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.