Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πήρε το βαθμό στο Σουφλί η Θύελλα Φιλώτα

Ακόμη μια εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για τον Έβρο Σουφλίου καθώς με θετικό αποτέλεσμα έφυγε και η Θύελλα Φιλώτα που απέσπασε ισοπαλία 1-1.
Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό όταν μετά από ανατροπή του Δραγανίδη από τον Κοντογουλίδη ο Κέρι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, το οποίο ωστόσο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.
Η απάντηση της Θύελλας ήρθε στο 51’ όταν ύστερα από φάουλ του Θεοδουλίδη και απόκρουση του Βογιατζή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιμηχανίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όταν στο 85’ ο Λίτσιος «σημάδεψε» το δοκάρι του Κοντογουλίδη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Βογιατζής, Αντωνιάδης, Ραφαήλ (21’ λ.τ. Μπάμνιος), Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Γωνιάδης (57΄Εμρέ), Μάλκα (75’ Τοπούζης), Ερκάν, Κέρι, Κουρέλας.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Αν., Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Σιμηχανίδης, Σιδηρόπουλος Δ. (62’ Σιδηρόπουλος Π.), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (75’ Κοντογουίδης Δ.), Πασχαλίδης (50΄Μαρκόπουλος), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Κόλα.

Δείτε στο video το πέναλτι της ομάδας του Σουφλίου.


Πηγή: onsports.gr και thrakiotis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.