Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή

Το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ Κοζάνης νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως όλους, όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της παράστασης «Επέστρεφε…» την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Αριστοτέλη.
Καταρχάς, ευχαριστούμε τον ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη ζεστή τους φιλοξενία στο υπέροχο θέατρο του συλλόγου και για την αμέριστη στήριξή τους. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της παράστασης οφείλεται στο κύρος και τη δυναμική ενός τέτοιου ιστορικού συλλόγου, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του να στηρίξουν και να ενισχύσουν κάθε πολιτισμική προσπάθεια. Ελπίζουμε πως αυτή η συνεργασία μας θα έχει και συνέχεια στο μέλλον. Ευχαριστούμε, επίσης, την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, που με το κύρος και τη δυναμική της στήριξε ουσιαστικά την όλη προσπάθεια.
Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες της Φλώρινας, οι οποίοι με τη χορηγία τους στήριξαν υλικά και ηθικά την παράσταση. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τα καφέ - μπαρ ΡΟΖΑ, GOOSE, DON QUIXOTE, τα ξενοδοχεία ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ και ΦΑΙΔΩΝ, τα εστιατόρια και τσιπουράδικα ΤΟ ΒΑΡΟΣΙ, ΕΔΩΔΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και ΨΑΡΟΚΟΚΑΛΟ, το οβελιστήριο DONALD DUCK, τα βιβλιοπωλεία Η ΓΩΝΙΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΛΑΜΑ, τα είδη ζωγραφικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, τα υαλικά και είδη δώρων OMNISHOP, τα παγωτά ΠΕΤΡΟΥ, τις φωτοτυπίες ΕCOPY.GR, τη σχολή χορού BOLERO Πτολεμαΐδας, το αρωματοπωλείο ΑΡΩΜΑΤΟ…ΠΟΙΗΣΗ και το κατάστημα ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ για τη ζεστή του φιλοξενία σε συντελεστές της παράστασης αλλά και το εστιατόριο ΤΟ ΒΑΡΟΣΙ για την προσφορά του σε κρασί από τις καλύτερες περιοχές της Φλώρινας. Ακόμη, ευχαριστούμε τον κ. Δημήτριο Καπουλίτσα για την ευγενική του προσφορά να μας παράσχει μικρόφωνα κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το υπέροχο κοινό της Φλώρινας, το οποίο αγκάλιασε την εκδήλωση, μας τίμησε με την παρουσία του και μας συγκίνησε με τα θερμά του σχόλια. Κλείνοντας, ευχόμαστε αυτή η παράσταση να αποτελέσει την αρχή μιας συχνότερης παρουσίας του ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Κοζάνης στα θεατρικά δρώμενα της Φλώρινας, αλλά και μιας πιο στενής συνεργασίας με τους πολιτισμικούς φορείς της πόλης.

Με εκτίμηση
ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.