Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Απαγόρευσαν την κυκλοφορία του δημόσιου δρόμου στο Τ.Δ. Αχλάδας οι ιδιώτες

Νέες εξελίξεις εξαναγκάζουν του κάτοικους της Αχλάδας ν΄ ακολουθήσουν τις αποφάσεις – διαταγές των ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στο χωριό και έχουν κατακλίσει ολόκληρη την περιοχή.
Διέκοψαν την κυκλοφορία του δημόσιου δρόμου που έχει πρόσβαση στο χωριό σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το διπλανό χωριό Μελίτη . Βάζοντας λοιπόν εργάτες(χωρίς να προηγηθεί καμία ενημέρωση από κάποιον αρμόδιο) στις εισόδους, σταματούν τους οδηγούς των οχημάτων να μην πηγαίνουν από τον κεντρικό δρόμο και τους υποχρεώνουν να περνούν ΑΠΟ ΤΟΝ δρόμο ΤΟΥ ορυχείου. ΝΑΙ !! διασχίζουμε το ορυχείο, ανάμεσα από φορτηγά και από τις 2 αυλές λιγνίτη, περνώντας έτσι κάτω από τους σπαστήρες , μέσα στη σκόνη και τις λάσπες , για να καταφέρουμε να φτάσουμε στα σπίτια μας. Βέβαια για τα φορτηγά η είσοδος επιτρέπεται καθώς θα δείτε και στην φωτογραφία. Άκουσον, άκουσον!!!
Μήπως πρέπει να χαιρόμαστε για τον καινούργιο δρόμο που έκαναν στο χωριό μας? Ωστόσο είναι πασιφανές πως οι διαδικασίες που ακολουθούν οι εργολάβοι είναι αδιαφανείς, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες .Καταστρέφουν ανελέητα το δίκτυο ύδρευσης των τεσσάρων Τ.Δ. του Δήμου, Αχλάδας, Σκοπού, Μελίτης και Νεοχωράκι το οποίο καλύπτει 7.500 στρέμματα και έχουν λάβει μέτρα ασφαλείας για το δίκτυο ύδρευσης τον Α.Η.Σ. Μελίτης , το οποίο ξεκινά από το φράγμα Παπαδιάς και τυγχάνει να ΄ναι από την πάνω μεριά του δρόμου που καταστρέφουν(άρα πολύ πιο μακριά). Αναρωτιέται κανείς ,’’σε μια υπηρεσία πας και χρειάζεται μια βδομάδα για να εξυπηρετηθείς εξαιτίας της γραφειοκρατίας και αυτοί από μέρα σε μέρα φέρνουν τα πάνω κάτω’’ .απαιτείται μεγαλύτερο ενδιαφερον και σοβαρότητα για το θέμα, από τους τοπικούς άρχοντες που μας διοικούν. Δεν νοείται σε αυτό το σημείο που έχουν φτάσει τα γεγονότα να μην εμφανίζεται κανείς στο χωριό. Αισθανόμαστε παραμελημένοι , χωρίς καμία ελπίδα επιβίωσης .

Η Νεολαία Τ.Δ. Αχλάδας

11 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΣΑΣΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά και εσείς οι κάτοικοι τί κάνετε?κοιμάστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kirie 7:24 den exoume monimous sthn DEH proton kai deyteros oso gia tous idiotes den mporei kanenas na plirosi thn YGEIA mas mesos oros zwis 50 an to antexeis ela na ziseis kai esu edw radienergia tefr karbouno skoni emeis den anapneoume oti anapneeis esu alla maurila "OSOI EINAI EKSW APO TON XWRO POLLA TRAGOUDIA LENE"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΆΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ, ΌΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΛΈΤΕ. ΠΟΛΛΆ ΑΠΩΘΗΜΈΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ 7.24. ΠΉΓΑΙΝΕ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΚΑΙ ΠΆΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΈΝΟ ΧΩΡΙΌ.ΑΛΛΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΆ ΝΑ ΛΕΣ. ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΌΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΊ ΓΊΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαράδεκτο ούτε στα γκέτο των νέγρων στην Νότια Αφρική δεν γίνοντε παρόμοια έκτρωπα από αποικιοκράτες εξορύχους επενδυτές! Τόσο ρατσισμός στους κατοίκουςςςςς ?? Πού είναι εκείνοι οι αντιρατσιστές να επιβάλουν την τάξη ; αλλα είπαμε έχουν να ασχοληθούν με τα προεκλογικα τους. Νεολαίοι Αχλάδας ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχεδιο ερημωσης της περιοχης μετα τη Μελιτη καλα προχωραει. Ο Σταθης θα μιλησει επιτελους η δεν ξερει παλι τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠ@@@Ο Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ Γ@@@Ε . ΜΑΖΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έφτανε αυτό τώρα ο βοσκόπουλος δίνει και τον χαλαζία της περιοχής μας σε ιδιώτες για να ολοκληρωθεί το πακέτο και για να μπερδέψει τη δουλειά μας ρίχνει την πρόταση για ελμετάλευση του ορυχείου της βεύης από το δήμο.
    Τι λες ρε δήμαρχε. Ποιον δουλευεις. Να ευκαιρία αφού θέλεις ο δήμος να πάρει στα χέρια του τον πλούτο των χωριών μας. Να εκμεταλευτεί ο δήμος τον χαλαζία. Γιατί τον δίνεις σε ιδιώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χωρίο όλο έχει διαλέξει να είναι σε αυτήν την κατάσταση γιατί αυτό θέλει να σκάβουν γύρο γύρο κ το χωρίο να μήνη έτσι

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο έχει διαλέξει, στόχος ζωής υπήρξε, ο οποίος δεν σταματά στο να σκάβουν γύρω γύρω, αλλά και μέσα στα σπίτια τους....να ξυπνούν και να βλέπουν τα φορτηγά αντί για δέντρα,σκόνη στον ορίζοντα και το χωριό όπως ακριβώς το λες να μείνει έτσι... ερείπιο..τι λέτε μωρέ?συνειδητοποιείτε τι γράφετε?δεν κοιτάτε που για όλους είναι καταστροφή στην περιοχή , και εσείς ότι να ΄ναι λέτε. Άλλος το κοντό και άλλος το μακρύ του λέει.

      Διαγραφή
  9. Mήν ανησυχείτε εκεί στην Αχλάδα...Στην Φλώρινα ασχολούντε με την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους...με τα προβλήματα σας θα ασχολούντες Εχουν σοβαρότερα θέματα να λύσουν όπως πώς να μην καπνίζουν ΠΙΠΕΣ τσιγράρα και πκούρα ! Εγω πάντως είμαι με το μέρος σας έχετε δίκιο αλλα ποιος να σας ακουσει;;;;;;;; Στην Φλώρινα το κάπνισμα τσιγάρων είναι σοβαρότερο από τα προβλήματα επιβίωσης που έχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.