Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Επιτυχημένο το τουρνουά τένις ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην πόλη μας, το 4o Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα τένις Ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
1ος νικητής των αγώνων ο Βαλταδώρος Νικόλαος (Νάουσα), 2ος νικητής Παυλίδης Χρήστος (Φλώρινα), την 3η θέση κατέλαβαν ο Ταλλίδης Γιώργος (Φλώρινα) και ο Τσότσιας Ηλίας (Κόζάνη).
Οι αγώνες διεξήχθησαν στα δυο δημοτικά γήπεδα, που βρίσκονται στον χώρο αναψυχής Αγίου Νικολάου Φλώρινας . Με την βοήθεια του καιρού, το πρόγραμμα των αγώνων κύλισε ομαλά, χωρίς προβλήματα.
Η ομάδα τένις, με προπονητές τους Γυφτοπούλου Φανή και Κουτσοτόλη Βασίλη αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερε να διοργανώσει στην πόλη μας τέτοιους αγώνες και υπόσχεται στο μέλλον και συνέχεια.
Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, τέλος ευχαριστεί τους χορηγούς των αγώνων "Νερά Βίτσι" και την επιχείρηση "Αλλοτινά πίτα Φλώρινας" για τη συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.