Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

«Ο Εθνικός πλούτος της Φλώρινας παραχωρήθηκε στον Έθνο… εργολάβο της χώρας. Το έγκλημα συνεχίζεται»

Με την Δ9/Δ/Φ 6/οικ.16933/4140 απόφαση του ΥΠΕΚΑ εκχωρήθηκε προς εκμετάλλευση το λιγνιτωρυχείο της Βεύης στην Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία ΑΚΤΩΡ.
Μετά από 8 χρόνια (2006 προκηρύχτηκε πρώτη φορά η ανάθεση) κωλυσιεργίας και περίτεχνων ταχυδακτυλουργικών τρόπων, οι πρόθυμοι υπουργοί κατάφεραν επιτέλους να δωρίσουν στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ το ορυχείο της Βεύης, αξίας μερικών δις. ευρώ για μόλις 117 εκατ. ευρώ, εξαργυρώνοντας την εύνοια του HELLAS GOLD…man, ΕΘΝΟ…αφεντικού, ΜΕΓΚΑκαναλάρχη, κ. Μπόμπολα.
Μπορεί αλήθεια η κυβέρνηση να μας πει:
Ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που οδήγησαν στην επιλογή απευθείας ανάθεσης και όχι διεθνούς διαγωνισμού;
Γιατί και για ποιους λόγους μηδενίστηκαν οι 8 από τους 10 υποψηφίους που συμμετείχαν αρχικά στο διαγωνισμό, ώστε να αναδεχθεί μειοδότης ο ΑΚΤΩΡ;
Προφανώς γιατί αυτό βόλευε!!
Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε θα το αναλύσουμε με τεχνικά στοιχεία, καθώς για το συγκεκριμένο θέμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τόσο στον δημόσιο διάλογο όσο και στο κοινοβούλιο, το έχουν εξαντλήσει αναλύοντας και εξειδικεύοντας το μέγεθος του σκανδάλου και τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος για την περιοχή και την χώρα.
Δεν είναι τυχαία η περίοδος στην οποία διασπάτε η ΔΕΗ και ταυτόχρονα εκχωρείτε το ορυχείο της Βεύης σε συγκεκριμένο ανάδοχο, ο οποίος πλέον φαίνετε να αποκτά ισχυρό προβάδισμα στην Μικρή Δ.Ε.Η. και δεσπόζουσα θέση στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουμε την μεθόδευση και πρακτική της συγκυβέρνησης και καλούμε τους Έλληνες να προασπίσουν τον Εθνικό πλούτο της χώρας από τους κολλητούς ΜΕΓΚΑλοεργολάβους επιχειρηματίες της κρατικής υποστήριξης και των θαλασσοδανεικών στα δικά τους ΜΜΕ από τις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες στις πλάτες των Ελλήνων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ

9 σχόλια:

  1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι εκανε στην Αχλαδα θα κανει και εδω!!!!!!!
    Ας προσεχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΛΊΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ. ΔΏΣΤΕ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΈΔΩΣΕ. ΕΊΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΟ ΑΊΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΛΟ ΑΓΏΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και πωλούνται όλα σε τιμή ευκαιρίας , είναι η ώρα , αγοράστε κι εσείς! Είστε απλά ανόητοι! Γιατί δεν γίνεστε κι εσείς επιχειρηματίες, να δείτε την γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ.

      Διαγραφή
  6. τώρα που έφυγε το τραίνο Τώρα τρέχετε να προλάβετε τις εξελίξεις;;;;Τώρα όλοι κατόπιν όλοι άς φωνάξουμε όσο θέλουμε ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Δ Ε Ν ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ...ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΌ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ....όπως πάντα στην φλώρινα ξυπνάμε όταν πέσει η νύχτα και νυστάζουμε όταν ο βγαίνει ο.......Αυγερινός !!!!...καληνύχτα και έφεξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ανησυχειτε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Για να ειμαστε ομως δικαιοι....το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ το ειπε ο Σταθης και το πιστευουν πιο πολυ οι επομενοι Σταθηδες που θα ειναι υποψηφιοι. Και ειναι κατι παιδια........... αλλο πραγμα! Καληνυχτα Φλωρινα απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το αεροπλάνο που ψέκαζε πάνω από το ορυχείο της Βευης τι έχουν να πουν οι ΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.