Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, ο οποίος στις εκλογικές διαδικασίες της Δευτέρας, 20 Οκτωβρίου 2014, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ., εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας.
Η τιμητική αυτή εκλογή αποτελεί μια ακόμα σημαντική πολιτική επιτυχία για τον ίδιο προσωπικά, εφόσον είναι ο πρώτος Φλωρινιώτης που εξελέγη σε αυτήν τη θέση, ενώ, παράλληλα, ενδυναμώνει και την διεκδικητική ισχύ της Δημοτικής αρχής σε όλα τα δίκαια αιτήματα του Δήμου Φλώρινας και στα χρονίζοντα ζωτικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και αποτελούν προτεραιότητα για τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.
Εγκάρδιες ευχές για πολλές προσωπικές και πολιτικές επιτυχίες, για καλή δύναμη στις νέες του αρμοδιότητες και ευόδωση όλων των στόχων του!

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. Όσο θυμάμαι αυτά που του έσερνες Ολγίτσα τόσο περισσότερο γελώ. Όμως εσύ ακόμα δεν έχεις πιάσει πάτο. Μπορείς να πέσεις και χαμηλότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AX ΡΕ ΟΛΓΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α βρε ΟΛΓΑ ποσο χαμηλα ξεπεσες. Υπηρετρια του Βοσκοπουλου εγινες , αυτουνου που το 2010 κατηγορουσες στα καφενεια και στις πλατειες για διασπαθιση χρηματος και για αλλες λαμογιες. Α βρε Ολγα και εσυ για την κουταλα τρεχεις και συμμαχεις και με το διαολο αν χρειαστει. Α βρε Ολγα κριμα γιατι ησουν η δασκαλα των παιδιων μας και αλλη εικονα ειχαμε για σενα. Κριμα Ολγα. Μπορει να απολαμβανεις τωρα τα προνομια της θεσης που σε εξαγορασε ο Βοσκοπουλος έχασες ομως τη θεση που σε ειχαμε στην καρδια μας σας εκπαιδευτικο και σαν μια αγνη αγωνιστρια με οραματα και ιδανικα. ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ.
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ22 Οκτωβρίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

    Στην όλη στάση σου διαπιστώνω - δυστυχώς - διάσταση λόγων σου (του παρελθόντος) και έργων σου (σήμερα). Έλλειψη συνέπειας, βάναυση καταπάτηση αρχών και ηθικών αξιών στις οποίες υποτίθεται ότι πίστευες. Ως εκπαιδευτικός, υποτίθεται ότι είχες καθήκον - μεταξύ άλλων - να μεταλαμπαδεύσεις στους μαθητές και της μαθήτριές σου τις υγιείς αρχές με τις οποίες μεγάλωσαν τόσες γενιές Ελλήνων, τις πατροπαράδοτες ηθικές αξίες της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και τα υψηλά ιδανικά που χαρακτηρίζουν διαχρονικά το λαό μας και εκπορεύονται από την ιστορία του Έθνους μας. Στο όνομα της πολιτικής συναλλαγής (με ότι αυτή συνεπάγεται), τα γκρέμισες όλα. Λυπάμαι που σε εμπιστεύθηκα τόσα χρόνια. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.