Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα τα πρώτα χιόνια - Βουτιά του υδράργυρου από 8 έως 10 βαθμούς

Σήμερα Πέμπτη περιμένουμε ισχυρή κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι περιοχές που πληγούν περισσότερο είναι η Χαλκιδική, η Καβάλα, η Σάμος, η Κως, η Κρήτη και κυρίως τα Χανιά και το Ρέθυμνο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα βουνά της βορειοδυτικής χώρας, δηλαδή στην οροσειρά της Πίνδου και στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας από 1.800 μέτρα υψόμετρο και πάνω.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 14 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία την Παρασκευή
Μετά από μια μικρή εξασθένηση των φαινομένων την Πέμπτη το βράδυ, την Παρασκευή θα έχουμε νέο κύμα κακοκαιρίας με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες και μάλιστα με έντονα τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν το πρωί από την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, την Πρέβεζα, την Πάτρα, την Άρτα και αργότερα θα επεκταθούν νοτιότερα προς την Άμφισσα, τη Λαμία, το Βόλο, τον Πύργο και την Καλαμάτα. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την Κρήτη κυρίως τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Στη βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Κατερίνη, την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τη Χαλκιδική και αργότερα την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.
Το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου και θα επηρεάσουν τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και αργότερα τη Ρόδο όπου εκεί περιμένουμε ισχυρές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 14 έως 20 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός προβλέπεται άστατος με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα βορειανατολικά τμήματα της χώρας, αλλά θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνειας. Χιόνια θα εξακολουθήσουν να πέφτουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά, ακόμη και στον Παρνασσό.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο ακόμη και 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση δεν πρόκειται να ξεπεράσει ούτε και τη Δευτέρα τους 18 με 19 βαθμούς.

8 σχόλια:

  1. Nai me 1.10 to petreleo ellada 1.00
    Kai benzini 1.67 ellada 1.50

    Beautyful....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με τσαμπα ρευμα απο τον δημαρχο βοσκοπουλο σε λιγο.
    Αυτος θα μας σωσει μαζι με τον απιδοπουλο και τον κοκορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μόνα χιόνια που είδαμε σήμερα στην Φλώρινα είναι στην τηλεόραση και στα δελτία προπαγάνδας κακοκαιριών σε <>....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητω το μνημονιο και ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ 1100ΕΥΡΩ Ο ΤΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ 3 ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΑ 3300ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΣΗΣ . ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ν.Φ.Ι.Α. ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η ΜΕ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ . ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI ME AYTOYS POY KYBERNANE STIN ATINA IDAME...XAMOS STO ISOMA EGINE STO ..PERISTERI!!! POS POS STA TSAKIDIA OLOI SAS..

      Διαγραφή
  6. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.