Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

7ος ο ΑΟΦ στην πανελλήνια γενική κατάταξη σωματείων χιονοδρομίας

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας κοινοποιούμε απόσπασμα του εγγράφου αξιολόγησης σωματείων, που παραλάβαμε από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, για το έτος 2013-14. Αφορά συλλόγους της Ελληνικής Επικράτειας που ανήκουν στην δύναμή της και καλλιεργούν και διαδίδουν την Χιονοδρομία σε όλες της τις μορφές.
Τα κριτήρια που ελήφθησαν υπ’ όψιν από την ΕΟΧ, ήταν ποιοτικά και ποσοτικά. Αφορούν νίκες σε Πανελλήνιους Χιονοδρομικούς Αγώνες-Αριθμό και καλλιέργεια Φυτωρίων-Ενασχόληση με αναπτυσσόμενα αγωνίσματα (Δίαθλο).
Αισθανόμαστε ότι οι κόποι, η μεθοδική και επίπονη δουλειά μας, η 10μηνη (ανά έτος) ασταμάτητη προπονητική δραστηριότητα, με ευθύνη και αξιοπιστία, οι παιδοκεντρικές καινοτόμες δράσεις σε όλα τα επίπεδα, απέφεραν καρπούς και οδήγησαν τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στην 7η Πανελλήνια θέση. Αναμετρήθηκε με 39 Ελληνικά Σωματεία, εκ των οποίων πολλά απ’αυτά μετρούν ιστορική πορεία που αγγίζει τα 100 χρόνια.
Απασχόλησε και συνεχίζει να προπονεί ασταμάτητα 82 μικρούς αθλητές, έχοντας την αμέριστη βοήθεια 8 αξιόλογων προπονητών.
Η τελική συγκεντρωτική κατάταξη 2014 έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της ΕΟΧ: www.eox.gr
Σας παραθέτουμε τα πρώτα 15 Σωματεία επί συνόλου 39:



Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

8 σχόλια:

  1. Εαν ενωθείτε οι δύο σύλλογοι της Φλώρινας που ασχολείστε με τη χιονοδρομία , με μία απλή προσθεση θα βρισκόσασταν στην 4η θέση Πανελλαδικά !! Πάντως συγχαρητήρια για την δουλειά και τις επιτυχίες σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι δύο Σύλλογοι , είναι ένας Σύλλογος και ένα ιδιόκτητο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος από τον ΑΟΦ , να μας αναλύσει πώς βγαίνει , η βαθμολογία , για να καταλαβαίνουμε και εμείς τι γίνεται , ή τα δημοσιεύουμε για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας πειράζει και σας πονάει αλλά τι να κάνουμε έτσι γίνεται πάντα.Αυτός που ζορίζεται γίνεται και κακός και συκοφάντης και στο τέλος τα βρίσκει μπροστά του. Αντί να σκεφτείτε τι κανετε λάθος, αναλώνεστε σε άκομψα τραγικά σχόλια.Είναι επίσης φανερό και ποιοί ειστε και ποιός είναι ο απώτερος σκοπός σας.Τα περί ιδιόκτητου μαγαζιού σας επιστρέφονται και κοιταξτε στο καθρέφτη τον εαυτό σας τα τελευταία 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 8.06 τι δεν καταλαβαίνεις.Το δελτίο τύπου ειναι σαφέστατο.Δεν είναι δυνατόν να γίνει πλήρης ανάλυση και αναφορά στον αριθμό των φυτωρίων ,των νικών καθώς και στον τρόπο υπολογισμού τους.Μάλλον προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις αρνητικές αφήνοντας να αιωρείται αμφιβολία.Συγχαρητήρια στον Αοφ και τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.46 Η ΣΑΦΩΣ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 6 ΕΤΩΝ (για να σου κανω και το κέφι) ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 7.46 Η ΩΡΑ ΤΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΟΦ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΣΚΕΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.46 Aσχολήσου με τα εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου σου και άσε τους άλλους συλλόγους , γιατί ένας σύλλογος με 80 χρόνια ύπαρξης , με την 10 ετή ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ πορεία σου εκεί, από ότι φαίνεται πάει κάθε πέρσι και καλύτερα κάθε χρόνο και χειρότερα..!!!
    Και στο τέλος ένας σύλλογος θα μείνει και αυτό γιατί τον άλλον τον οδηγείς με τέρμα γκάζι στο γκρεμό!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί Φίλοι Φλωρινιώτες,
    θα ήθελα να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου με βάση τα σχόλια που είδα στην ανωτέρω είδηση για την Επιτυχία του Α.Ο.Φ.
    Σε κάθε τόπο και σε κάθε εποχή, στην ταλαιπωρημένη χώρα μας, υπάρχει ένας άνθρωπος ή μια ομάδα ανθρώπων, που ηγείται, εμπνέει, φέρνει πρωτιές και επιτυχίες και κάνει περήφανους τους -υγειώς σκεπτόμενους- συμπολίτες μας...
    Πίσω του, πάντα, μια ομάδα μίζερων και μεμψίμοιρων ανθρώπων,(συνήθως κρατικοδίαιτων), η οποία φθονεί, λοιδωρεί, και προσπαθεί να ακυρώσει την επιτυχία των Πρώτων.
    Στέκονται μικρόψυχοι, πάντα δεύτεροι, και λασπολογούν, διοχετεύοντας την ενέργειά τους, όχι στο πώς θα βελτιωθούν, αλλά στο πώς θα μειώσουν την επιτυχία του διπλανού τους ο οποίος ακμάζει.
    Είναι ο κλασσικός Νεοέλληνας, ο οποίος, συμπλεγματικός και ημιμαθής -πάντα Ανώνυμος- , κάθεται και σχολιάζει από τον καφενέ, κατηγορώντας οτιδήποτε είναι καλύτερο και τον ξεπερνά....
    Μας θυμίζει τον μύθο με το Ποντίκι που βρυχάται μπροστά στο Λιοντάρι για να τραβήξει την προσοχή, μόνο που το Λιοντάρι παραμένει Βασιλιάς και το ποντίκι θα παραμείνει ποντίκι.......
    Θεσσαλονίκη 21 Οκτ 2014
    Μαρίνος Γ. Καρπούζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.