Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΗ: 342 εποχικοί σε Κοζάνη και Φλώρινα

Με 342 εποχικά εργαζομένους θα ενισχύσει το δυναμικό της η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ για την κάλυψη των αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Κοζάνης και Φλώρινας.
Στο Λιγνιτικό Κέντρο Κοζάνης θα προσληφθούν 279 εποχικά εργαζόμενοι, οι οποίοι θα επιλεγούν από 21 ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι οι ακόλουθες οκτώ:
• ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων, 52 θέσεις,
• ΔΕ Χειριστών Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων, 48 θέσεις,
• ΔΕ Αυτοκινούμενης Κινητής Επιτήρησης Ορυχείων, 30 θέσεις,
• ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, 30 θέσεις,
• ΔΕ Χειριστών Προωθητήρων και Φορτωτών, 24 θέσεις,
• ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών, 17 θέσεις,
• ΔΕ Τεχνιτών Ιμάντων, δώδεκα θέσεις, και
• ΔΕ Χειριστών Καθολικών Εκσκαφέων, δώδεκα θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν οκτώ Ηλεκτροτεχνίτες, από επτά Ηλεκτροοξυγονοκολλητές, Βοηθοί Οδηγοί - Μηχανοδηγοί - Χειριστές και Οδηγοί Χωματουργικών Μηχανημάτων, έξι Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων και τέσσερις Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων. Από τρεις θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων Δικτύων και ΔΕ Ηλεκτρονικών, από δύο στις ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών και ΔΕ Οδηγών Γεωργικών Ελκυστήρων και από μία στις ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού και ΔΕ Χειριστών Σκούπας.
Από τις 63 θέσεις που προκηρύχθηκαν στη Φλώρινα, οι περισσότερες κατανέμονται στις ειδικότητες ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων και ΔΕ Χειριστών Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων (από δέκα θέσεις). Εξι θέσεις αφορούν Χειριστές Προωθητήρων και Φορτωτών ΔΕ, ενώ από πέντε θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Τεχνιτών Ιμάντων, ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών και ΔΕ Βοηθών Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών.
Επίσης, θα προσληφθούν τέσσερις Τεχνικοί Ορυχείων ΔΕ, τρεις Χειριστές Καθολικών Εκσκαφέων ΔΕ και τρεις Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων ΔΕ. Από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτροοξυγονοκολλητών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Οδηγών Χωματουργικών Οχημάτων, ενώ θα προσληφθεί και ένας Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 10 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24630 52228 και 24630 52437.

Κατερίνα Κυρίτση
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.