Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού της 102ης επετείου των ελευθερίων της Βεύης

Για τον εορτασμό της 102ης Επετείου των Ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης κατά την 7η Νοεμβρίου 1912, καθορίζονται από το δήμο Φλώρινας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Α) 6η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
1) ΩΡΑ 11.30π.μ.: Ομιλίες στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Βεύης από ομιλητές που θα ορισθούν από τους Δ/ντές των αντίστοιχων εκπ/κών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων.
2) ΩΡΑ 12.00μ.: Προσκύνημα των Μνημείων των Ηρώων και στέψη των προτομών αυτών από τους μαθητές προσερχoμένους με επικεφαλής δασκάλους και καθηγητές.

Β) 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1) Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί των Δημοσίων, Δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και Ι.Δ. των Ιδιωτικών Καταστημάτων και Οικιών. Ο Σημαιοστολισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 07 Νοεμβρίου 2014.
2) Φωταγώγηση το βράδυ της Πέμπτης 06 και της Παρασκευής 07 Νοεμβρίου 2014 των Δημοσίων, Δημοτικών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ι.Δ., Καταστημάτων και των κοινόχρηστων χώρων (πλατειών, οδών, κ.λ.π.).
3) ΩΡΑ 11.00π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Τοπικής Κοινότητας Βεύης του Δήμου Φλώρινας.
Τελετάρχης και ομιλητής θα οριστούν με μέριμνα του κ. Διευθυντή του Γυμνασίου Βεύης. Μετά την ομιλία προσκλητήριο για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βεύης που έπεσαν για την Πίστη και την Πατρίδα.
Κατάθεση στεφάνων
4) ΩΡΑ 11.30π.μ.: Παρέλαση μπροστά από τις Αρχές και το Λαό της Τοπικής Κοινότητας των Μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βεύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.