Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στα ακριτικά σχολεία της Πρέσπας ο Θεόδωρος Καρυπίδης (video)

Στα πιο απομακρυσμένα σχολεία της Περιφέρειας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Ο κ. Καρυπίδης τόνισε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, πως η παρουσία του στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Περιφέρειας σηματοδοτεί τις σκέψεις του και τις δεσμεύσεις του ότι θα είναι κοντά σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Περιφερειάρχης παραβρέθηκε στον Αγιασμό του Παιδικού Σταθμού Λαιμού Πρεσπών, του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού Πρεσπών και του Γυμνασίου Λαιμού Πρεσπών.



5 σχόλια:

  1. Εκτός από τον Περιφερειάρχη ήταν και ο Δήμαρχος δεν το πρόσεξε αυτός που το έγραψε , η τον ενδιαφέρει μόνο η Κοζάνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυτυχώς ήρθε ο κ.Καρυπίδης ΤΕΤΑΡΤΗ με αίθριο καιρό στις Πρέσπες γιατι τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ΔΕΝ έχει πούλμαν του Κτέλ Φλώρινας και θα χρειαζόταν να έρθει με δικό του μεταφορικό μέσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον κ. Καρυπίδη που επέλεξε να επισκεφθεί την ακριτική περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημοσίευμα είναι Δελτίο Τύπου από την Περιφέρεια, και μοιράστηκε το ίδιο σε όλα τα ΜΜΕ, απλά δημοσιεύτηκε αυτούσιο, όπως συνήθως γίνεται με τα δελτία τύπου που μοιράζονται από φορείς, κόμματα, κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 8.09μ.μ φαινεται στη φωτογραφια ο δημαρχος μην αγχωνεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.