Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία (video)

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά και στα σχολεία της Π.Ε. Φλώρινας, ενώ αμέσως μετά δόθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες τα βιβλία.

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ 19 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2 ΓΕΛ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.ΕΥΓΕ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΡΑΨΑΝΕ 20!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 2 ΛΥΚΕΙΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ;;;
    ή έμειναν στην ίδια τάξη ;

    Έχει διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Κάποτε πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα. Αποστολή του σχολείου δεν είναι χαϊδεύει αυτιά και να δίνει φιλικά χτυπήματα στην πλάτη.

      Τώρα σχετικά με τον αριθμό των μη επιτυχόντων και σε τι ποσοστά είναι αποτέλεσμα ελλιπούς διαβάσματος από μέρους μαθητών και ελλιπούς προσπάθειας από μέρους καθηγητών, είναι εσωτερικό θέμα του σχολείου.

      Και μόνο η ανακίνηση του θέματος για συζήτηση είναι θετικό.

      Διαγραφή
  3. Ο αριθμός προκαλεί ερωτιματικά.
    Ο Δ/ντης του σχολείου τι λέει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις απόλυτο δίκαιο!!!!! όπως βλέπω τα παιδιά των σχολείων να συμπεριφέρονται στον δρόμο, και ακούγοντας τις συζητήσεις στις καφετέριες πιστεύω πως 20 πρέπει να προαχθούν και τα υπόλοιπα....... αμφιβάλω εάν μπορούν στα βουνά να βόσκουν γίδια !!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΠΕΞΩ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.