Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός για τα κορίτσια του Αμύντα Αμυνταίου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/9) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Αμύντα, για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1.
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν η νέο-εκλεγείσα πρόεδρος του συλλόγου Ευρυδίκη Γεωργίτσα, μέλη της διοίκησης και της επιτροπής, καθώς επίσης και όλα τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα.
Ο αγιασμός τελέσθηκε από τους πατέρες Νικόλαο και Γρίβα, οι οποίοι ευχήθηκαν αμφότεροι υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.
Με τη σειρά της η κ. Γεωργίτσα αφού ευχήθηκε καλή πορεία και υγεία στις παίκτριες και το τεχνικό team, τόνισε ότι θα βρίσκεται κοντά τους και ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει οποιοδήποτε προβλήματα προκύψουν, ώστε να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο γήπεδο.
Στη συνέχεια ακολούθησαν η προγραμματισμένη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή, Νίκου Γιώσκου, ο οποίος θα καθίσει για 3η σερί χρονιά στο πάγκο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.