Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πετούν τα αδέσποτα έξω από τα αυτοκίνητα…

Τι θα γίνει με την κατάσταση των αδέσποτων ζώων στο Νεοχωράκι; Πριν μια εβδομάδα «πέταξαν» δυο σκύλους, έναν αρκετά μεγαλόσωμο και έναν μικρό! Προχθές το βράδυ, στις 20:56, μέσα στη βροχή, ένα αυτοκίνητο «πέταξε» και άλλο σκυλί στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό!
Αίσχος! Ας κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι από την Φιλοζωική πριν είναι αργά! Διαφορετικά θα έχουμε πάλι δολοφονίες σκύλων!

Αναγνώστρια

7 σχόλια:

  1. Αυτοί που πρέπει να κινητοποιηθουν δεν είναι οι αρμόδιοι από την Φιλοζωική αγαπητή μου ....... Είναι οι αρμόδιοι από τον δήμο!!!!! Γιατί δεν κάνετε τα παράπονα σας στον δήμο????Και νομίζω ότι δεν είναι λύση ΠΑΛΙ οι δολοφονίες σκύλων όπως γράφεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ησουν οταν τα πετουσε το αυτοκινητο?γιατι δεν πηρες πινακιδες? Δεν προσεξες λογικα, ετσι??? και κατα τα αλλα σου φταιει η φιλοζωικη..ο Δημος ειναι υπευθυνος κυρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΥ .ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ..

      Διαγραφή
  4. Αν δείτε κάποιον να εγκαταλείπει ένα ζώο, τηλεφωνήστε
    κι ενημερώστε τον Δήμο, το τοπικό φιλοζωϊκό σωματείο και την αστυνομία.
    Αν δείτε κάποιον να εγκαταλείπει ένα ζώο πετώντας το
    από ένα αυτοκίνητο, πάρτε τον αριθμό κυκλοφορίας του
    αυτοκινήτου κι αναφέρετέ το. Γίνετε εθελοντές και βοηθήστε το φιλοζωϊκό σωματείο της
    περιοχής σας. Ακόμη και η βοήθεια μιας ώρας την εβδομάδα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.Βοηθήστε τα αδέσποτα.Υιοθετήστε ένα αδέσποτο. Η εγκατάλειψη των κατοικίδιων είναι παράνομη, σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 άρθρο 2 παρ.1, Το άρθρο 8
    του Ν. 1197/1981 αύξησε τις ποινές σε πέντε μήνες ή σε
    χρηματική ποινή από τριακόσια μέχρι χίλια πεντακόσια
    ευρώ ή και τις δύο ποινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλοζωική δεν είναι τα 4 άτομα που ενεργοποιούνται στο χώρο. Φιλοζωική είμαστε όλοι που βλέπουμε να κακοποιούν, εγκαταλείπουν ένα ζώο. Έχετε την εντύπωση ότι τα άτομα αυτά πληρώνονται ή παίρνουν χρήματα γι΄αυτό; Φτάνει πια το παραμύθι πάρτε τη Φιλοζωική και αυτή θα καθαρίσει. Γιατί κοπέλα μου δεν πήρες το νούμερο των πινακίδων; Τι να κάνει η Φιλοζωική; Να γυρνάει όλο το νομό για να παραφυλάει μήπως και δει κάτι;;;; ΟΧΙ............Αυτή είναι ευθύνη και δουλειά του καθενός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στη Φλώρινα Όλοι οι πολίτες πρέπει να συμβάλλετε στο καθετί που απασχολεί το Δήμο. Και όχι να ρίχνεται ευθύνες ο ένας στον άλλο. Όχι τίποτα άλλο, να κρατηθεί και το παιδαγωγικό έτσι!!!!!!!!!!! Άρα λοιπόν καλά θα κάνετε να είστε σε επαγρύπνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.