Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τη νομιμοποίηση των εργατών γης στην Πρέσπα

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στην Αθήνα μεταξύ του Υπουργού κ. Μπέζα, του Πρόεδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ κ. Νικόλαου Στεργίου μαζί με την Γεωπόνο του συνεταιρισμού κα Κυριακή Κοσμανίδου καθώς και με εκπρόσωπο του Δήμου Πρεσπών τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Καπουράνη.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η εύρεση λύσης στο πρόβλημα της νομιμοποίησης των εργατών γης στην καλλιέργεια της περιοχής. Ο Υπουργός καθότι ήταν ενήμερος προγενέστερα για το θέμα, είχε καλέσει στη συνάντηση να παρευρίσκονται ο κ. Ρούκος Χρήστος Συνεργάτης του Υπουργού και υπηρεσιακούς παράγοντες, το Γεν. Διευθυντή του ΟΓΑ και την Διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που έχουν να κάνουν άμεσα με την εύρεση λύσεων και την υποβολή προτάσεων για την επίλυση του προβλήματος.
Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν πραγματικά εποικοδομητική, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την επίλυση του προβλήματος σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μαζί με την συνεργασία του Συνεταιρισμού και του Δήμου Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.