Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Ηχεί παντού»

Η καλλιτεχνούπολη της Ελλάδος, η Φλώρινα, δεν είναι ασφαλώς τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί έτσι. Είναι μια γραφική πόλη λόγω των τοπίων της, φιλοξενεί την Σχολή Καλών Τεχνών και γενικότερα έχει γεννήσει πολλά ταλέντα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Συγκεκριμένα στον χώρο της μουσικής έχει αναδείξει πολλά ταλέντα ανά εποχή. Ένα από αυτά είναι ο νεαρός και επίσημα πλέον μουσικός παραγωγός ΠΛΙΚΑΔΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με το καλλιτεχνικό όνομα «VANISHED», ο οποίος κατάφερε πριν κλείσει τα 22 του χρόνια να υπογράψει συμβόλαιο με μια από της πιο γνωστές δισκογραφικές εταιρίες DEEPSESSIONS RECORDINGS,η οποία συμφώνησε συνεργασία για τα μουσικά κομμάτια 'SO BEAUTIFUL THINGS' ft Mariella και 'FUNKY SIDE EP' ft Alkis Pantazis που κυκλοφορούν στην διαδικτυακή ιστοσελίδα 'BEATPORT' από τις 15/9/14, από την οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε!
Καθώς και σε όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει δημιουργήσει μουσικά κομμάτια τα οποία επίσης απορροφήθηκαν από εξίσου γνωστές δισκογραφικές εταιρίες όπως η ZERO10 όπου αναμένονται νέες κυκλοφορίες στις 14/10/14. Ο νέος καλλιτέχνης, πολλά υποσχόμενος συνεχίζει τις παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική και βεβαίως ο τόπος του θα τον στηρίξει. Γιατί οφείλουμε να στηρίζουμε οποιονδήποτε, ο οποίος έχει εργαστεί με ζήλο για κάτι που αγαπάει και τελικά επιβραβεύεται με την πραγματοποίηση κάποιων από των ονείρων του. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος ανήκει στην νεολαία του τόπου σου και αφιερώνει χρόνο και εργασία για την υλοποίηση και άλλων στόχων του. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν καλούμαστε να τους εκτιμήσουμε και να τους σταθούμε, για να καταφέρουν κάτι ακόμα καλύτερο.

Με εκτίμηση
Μαρτσούλη Λυδία
Μαθήτρια

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο παιδί, έτσι πρέπει να είναι η σημερινή νεολαία.Να μας κάνει περήφανους συνεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.