Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μαζική συμμετοχή του ΠΑΜΕ και των δυνάμεων της Λαϊκής Συμμαχίας στο πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα συλλαλητήριο φορέων και συνδικάτων ενάντια στην συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας και γενικά της παρεχόμενης δημόσιας υγείας.
Το μαζικότερο μπλοκ της συγκέντρωσης ήταν αυτό των ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΠΑΣΥ καθώς ο λαός της περιοχής γνωρίζει τους συνεχείς και διαρκείς αγώνες των ταξικών δυνάμεων ειδικά για τα ζητήματα της Υγείας.
Εδώ και πάνω από δύο χρόνια οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της Λαικής Επιτροπής πραγματοποίησαν συνεχείς κινητοποιήσεις για τα θέματα του Νοσοκομείου και της Υγείας. Συγκεντρώσεις, συσκέψεις φορέων, αποκλεισμό ταμείων όταν κάποιοι άλλοι προτιμούσαν να σφυρίζουν αδιάφορα, να λειτουργούν απεργοσπαστικά, να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Στην συγκέντρωση μίλησε εκ μέρους του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ, η Βίκυ Παπαναστασίου, Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας. Στην ομιλία της τόνισε τα αίτια της διαρκούς υποβάθμισης της Δημόσιας Υγείας, τόνισε τις ευθύνες των φορέων της Τοπικής Διοίκησης και του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού που όλα αυτά τα χρόνια βάζουν πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική και κάλεσε τον λαό σε μια Λαική Συμμαχία ώστε ο ιδιος να εξασφαλίσει αποκλειστικά δημόσια, καθολική και υψηλού επιπέδου παροχή υγείας.

9 σχόλια:

  1. Ε όχι ρε φίλε, την συγκέντρωση δεν την διοργάνωσε το ΠΑΜΕ... απλά συμμετείχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέει κάπου κάτι διαφορετικό. Δεν το διοργάνωσε

      Διαγραφή
    2. Παρ' όλ' αυτά, ο Τρελοκαπελάς Johnny Depp από την "Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" ωχριά μπροστά στα καπελώματα του ΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
    3. Πού το είδες το καπέλωμα; τί διαφορετικό έκανε απο όλους τους άλλους συνδικαλιστικούς φορείς; Σωματεία είναι και αυτοί. Για να μην ξεχνάμε ότι εδώ και δύο χρόνια είναι οι μόνοι που έκαναν διαδηλώσεις στο νοσοκομείο και έκλειναν τα ταμεία για τα χαράτσια. Ποιοι έπρεπε να κάνουν; το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου και οι γιατροί που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η θέση τους; Εσύ τι έκανες;

      Διαγραφή
    4. Από την "θέση τους" που λες φίλε, εξαρτάται και η δική σου περίθαλψη.

      Διαγραφή
  2. είδαμε και την ...συγκεντρωση σας πριν ένα μήνα των γυναικών (του ΠΑΜΕ_.....3 ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ήσασταν ....όσο για χθές; άς μην μιλήσουμε!.....αν καπελώσατε την συγκέτρωση εσεις εδώ γελάνε και οι ...κροκόδειλοι μαζί με τα μπουφαλοζ του Αμαζονίου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μην τα ... τσούζεις πριν γράψεις!!!

      Διαγραφή
    2. Μπουφος???? στον κοντό μισάνθρωπο θα αναφέρεσαι μάλλον...

      Διαγραφή
  3. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Εκμεταλλεύεστε την συμμετοχή του κόσμου για να βάλετε την πάνινη (σημαίες, πανό και λάβαρα) υπογραφή σας.
    Αν δεν είσαστε εσείς και κάποιοι με ίδιο (ελάχιστο) μυαλό, οι Αγανακτησμένοί της πλατείας Συντάγματος ενδεχομένως να έδιναν λύσεις στη κρίση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.