Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ψήφισμα του πανφλωρινιώτικου συλλαλητηρίου για την υγεία

Το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας, σε συνεργασία με την νοσοκομειακή επιτροπή των γιατρών, διοργάνωσε συλλαλητήριο - διαμαρτυρία στις 3 Σεπτεμβρίου 2014 στην πόλη της Φλώρινας με βασικά αιτήματα:
• Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας
• Άμεση κάλυψη των μόνιμων κενών οργανικών θέσεων όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου Φλώρινας ώστε να αποτραπεί η λειτουργική του κατάρρευση
• Στελέχωση και επαρκή χρηματοδότηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού
• Χρηματοδότηση του νοσοκομείου ικανή και αναγκαία για την ολοκληρωμένη λειτουργία του.
Στόχος μας, η αξιοπρεπής παροχή υπηρεσιών υγείας, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία και η μετακίνηση των συμπολιτών σε γειτονικά Κράτη ή άλλα νοσοκομεία. Πρέπει να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, από το νοσοκομείο Φλώρινας και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων, σύλλογοι και κάτοικοι από το νομό Φλώρινας. Το παρόν ψήφισμα του συλλαλητηρίου θα γραφεί, θα υπογραφεί από τους φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν, και θα σταλεί στον Πρωθυπουργό της Χώρας και τον Υπουργό Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.