Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνημα επιτυχίας για τους μικρούς αθλητές της Γ.Ε.Φ. στιβου

Το Σάββατο στις 30/08/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων παμπαίδων παγκορασίδων β΄ στο Άργος Ορεστικό. Οι μικροί αθλητές του στίβου έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να φέρουν την ομάδα τις Φλώρινας στις πρώτες θέσεις.
Αναλυτικότερα στις παγκορασίδες β συμμετείχαν οι αθλήτριες : ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΠΑΤΙΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΟΚΟΒΙΑΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ, ΚΟΚΟΒΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΡΕΖΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ και η ΓΚΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ. Τα κορίτσια στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Δυτική Μακεδονία και η ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ την Τρίτη θέση στα ατομικά. Επίσης τα αγόρια ΣΚΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΡΕΜΠΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ πήραν την δεύτερη θέση στο ομαδικό και ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ την δεύτερη θέση στα ατομικά. Οι μικροί αθλητές το διασκέδασαν και έφυγαν με το χαμόγελο της επιτυχίας.
Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. και η προπονήτρια της ομάδας ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ συγχαίρουν τους αθλητές και εύχονται καλή συνεχεία στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.