Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Πράσινο φως» από ΔΕΗ στο ΑΣΕΠ για 616 προσλήψεις μονίμων

Το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να στείλει το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο τις προκηρύξεις της ΔΕΗ, που αφορούν στην πρόσληψη συνολικά 600 εργαζομένων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
Οι περισσότερες από τις προκηρυγμένες θέσεις ανήκουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα την Τεχνική ή τα ΙΕΚ. Επίσης από τις συνολικές θέσεις για 272 είναι απαραίτητη η εμπειρία και για 110 δεν είναι
Η μία προκήρυξη αφορά περίπου 16 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στις ειδικότητες Οικονομικών, Διοικητικού και Λογιστικού.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών για τη θέση του ενδιαφέροντός τους, ενώ απαιτείται, μεταξύ άλλων, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άριστη γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής). Η δεύτερη προκήρυξη της ΔΕΗ αφορά κυρίως τεχνικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και ορισμένους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης, τη Διεύθυνση Πληροφορικής και άλλες Διευθύνσεις, τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες όλης της χώρας, ενώ η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στην Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Αρκαδία, τη Βέροια και τα Χανιά.
Οι βασικές ειδικότητες αφορούν Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικούς Σταθμών, Ηλεκτρολόγους, Τεχνικούς Ορυχείων, Μηχανοτεχνικούς, Τεχνικούς Εξοπλισμού, Τεχνικούς ΜΕΚ, Χειριστές Μηχανημάτων, Οδηγούς κ.ά.
Το σύνολο της διαδικασίας, από την έκδοση των προκηρύξεων έως και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων υλοποιείται από το ΑΣΕΠ, ενώ οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων θα έχουν διάρκεια είκοσι ημερών, θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του www.asep.gr. και θα ξεκινήσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.