Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το 1ο Florina Bike Challenge

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, οι Ποδηλάτρες Φλώρινας και ο Α.Σ. «1000 Δέντρα», διοργάνωσαν το 1ο Florina Bike Challenge.
Η εκδήλωση περιελάμβανε τη διαδρομή «Βίτσι– Αγ. Αντώνιο – Βίγλα», τη διαδρομή «Ακρίτας» και τη διαδρομή «Γύρω από τη Φλώρινα».

Η διαδρομή «Βίτσι-Αγ. Αντώνιος-Βίγλα» ήταν αγώνας κατηγορίας ΟPEN, και διεξήχθη σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π., ενώ οι υπόλοιπες διαδρομές ήταν οργανωμένες βόλτες, των 45 και 21 χλμ αντίστοιχα.

Οι καλύτεροι ποδηλάτες των διαδρομών «Βίτσι-Αγ.Αντώνιος-Βίγλα» και «Ακρίτας» τιμήθηκαν με κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα

Συνολικά 82 ποδηλάτες πήραν μέρος στην εκδήλωση, ενώ αρκετοί ήδη εγγεγραμμένοι δεν έδωσαν το παρόν λόγο καιρού.

Στον αγώνα των 105 χλμ διακρίθηκαν:

• Ανδρών 18-29 1ος Ιωαννίδης Νικόλαος (Etchetera Peleton), 2ος Gobadge Giorgi, 3ος Λοίζου Χρήστος (Racing Cycles –Kastro Team)
• Ανδρών 30+ 1ος Κανελλόπουλος Σταύρος (Ευκλής Καλαμάτας), 2ος Συμελίδης Κων/νος (1000 Δέντρα), 3ος Κουτμερίδης Ευστάθιος (1000 Δέντρα)
• Βετεράνων 40+ 1ος Πανταζής Βασίλειος (1000 Δέντρα), 2ος Gecovski Zlatko, 3ος Τσοτρίδης Ευάγγελος (1000 Δέντρα)
• Βετεράνων 50+ Sixsmith Phil (1000 Δέντρα), 2ος Μυστριώτης Βασίλειος (Ευκλής Καλαμάτας), 3ος Οικονόμου Νικόλαος (Π.Ο.Μ.Α.)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. «1000 Δέντρα» για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας, όλους τους ποδηλάτες και τους συνοδούς τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους φίλους και εθελοντές που χωρίς την αμέριστη βοήθεια τους, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή η εκδήλωση και την Τροχαία Φλώρινας που μας παρείχε προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.