Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε ο ΠΑΣ Φλώρινα με 0-3 μέσα στην Ιτιά…

στη 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας, πιο δύσκολα όμως από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα στο 1ο ημίχρονο αφού η κεφαλιά του Γυφτόπουλου στο 1ο λεπτό αποκρούστηκε από Λαζαρίδη, ενώ άλλες δύο στιγμές μία με τον Κατή και μία με τον Γκατζόπουλο δεν είχαν αίσιο τέλος για την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα. Μάλιστα και οι παίχτες της Ιτέας είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ σε προσπάθειες των Κουτσιπέτρου και Χαριτόπουλου που σταμάτησαν πάνω στον Ναλπαντίδη. Στο 28ο λεπτό είχαμε ένα σουτ του Κατή στο οριζόντιο δοκάρι της Ιτέας.
Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν αποφασιμένοι να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση και άνοιξαν το σκορ στο 51΄ με διαγώνιο σουτ του Γκατζόπουλου μετά από σέντρα σουτ του Αλεξιάδη που χτύπησε στο δοκάρι. Στο 52΄ σε παρόμοια φάση ο ίδιος παίχτης σούταρε λίγο άουτ. Στο 71ο λεπτό ο Ρούφας έδωσε μέσα στην περιοχή στον Αλεξιάδη που με δεξί διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 76ο λεπτό ο Γυφτόπουλος κερδίζει πέναλτι από τον Λαζαρίδη που αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Κυρκόπουλος κάνοντας το τελικό 0-3.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλων Αμμοχωρίου που επικράτησε του Δικέφαλου Αετού Αγ. Παρασκευής με σκορ 1-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ ΠΕΤΡΟΥ), ΚΑΤΗΣ, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ (70΄ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (80΄ ΠΑΡΙΣΗΣ)

Τον Γιάννη Κελεσίδη από τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ πήρε ο ΠΑΣ
Σε άλλη μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που απέκτησε τον 18χρονο Γιάννη Κελεσίδη από την ομάδα της Νάουσας. Ο νεαρός πλάγιος μπακ που πέρασε στην πόλη μας ως φοιτητής έκλεισε στην ομάδα δείχνοντας μεγάλη διάθεση να συμβάλλει και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας τις επόμενες χρονιές. Ο Γιάννης αγωνίστηκε στις μικτές ομάδες της Ημαθίας και τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τα χρώματα της ιστορικής Νάουσας. Η διοίκηση και το προπονητικό team του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχονται καλή διαμονή στην πόλη μας και προπάντων υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.