Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

To 2o 3on3 τουρνουά μπάσκετ του «Αριστοτέλη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στις 25 και 26 Αυγούστου στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας.
Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά δέκα έξη ομάδες και νικητές αναδείχθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες οι εξής:
Κατηγορία 2004-2002: Νικήτρια η ομάδα «PRO PLAYERS» με τους Γιώργο Δήμου - Μάξιμο Δόντσιο - Βασίλη Ανδρεόπουλο - Ιωάννη Πασχαλίδη.
Κατηγορία 2001-1999: Νικήτρια ομάδα οι «ΜΕΡΕΝΤΕΣ» με τους Τικταπανίδη Αλέξανδρο -Τραϊανού Ιωάννη -Σουμελίδη Δημήτριο.
Κατηγορία 1998 - 1997: Νικήτρια ομάδα τα «ΤΑΠΕΙΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙΑ» με τους Παντελή Συμεών - Θάνο Μάνο - Στάθη Σταύρου.
Νικητές στον «διαγωνισμό ελεύθερων βολών» αναδείχθηκαν στην Κατηγορία 2004-2002 ο Μάξιμος Δόντσιος και στην Κατηγορία 2001 – 1997 ο Πασχαλίδης Γιώργος.
Στο «διαγωνισμό των τρίποντων» νικητής ανεδείχθη ο Τραϊανού Ιωάννης.
Τις απονομές έκαναν ο Φλωρινιώτης Ολυμπιονίκης στο κανόε – καγιάκ, Χρήστος Τσακμάκης, ο Πρόεδρος του ΦΣΦΑ, Κώστας Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου και εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άρης Αριστείδου.
Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ οφείλει να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του τουρνουά (προπονητές, διαιτητές, γραμματεία και Δήμο) και να συγχαρεί όλους τους νέους που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.