Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα για την υπομονή, την επιμονή και την κοπιώδη προσπάθεια.
Εύχομαι καλές σπουδές και ευόδωση των επιθυμιών τους σε όλη τους τη ζωή.
Επίσης συγχαίρω τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την αδιαμφισβήτητη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών καθώς και τους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση και τις πολύχρονες θυσίες τους.
Υπενθυμίζω σε όσους υποψηφίους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ότι η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες και επιλογές για όλους.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ



Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συγχαίρει θερμά τα παιδιά των μελών και τις οικογένειές τους που εισήχθησαν στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή και εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία, επισημαίνοντας ότι πάντα έρχεται η στιγμή που οι αγώνες και οι προσπάθειες δικαιώνονται.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών, στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας για το έτος 2014, αφορά "τα παιδιά μου" που το σχ. έτος 2011-2012 που ήμουν Διευθύντρια στο 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, φοιτούσαν στην Α΄ τάξη.
Αισθάνομαι την ανάγκη να τα συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, για τις επιτυχίες τους μετά από την κοπιαστική διαδικασία των εξετάσεων που πέρασαν.
Τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους Εκπαιδευτικούς του Λυκείου που στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών και στους γονείς που με θυσίες στήριξαν τα παιδιά τους στην προσπάθειά τους αυτή.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας, πάνω από όλα υγεία και κουράγιο για να ανταποκριθούν στο δύσκολο δρόμο που επέλεξαν και να πιστέψουν ότι οι προσπάθειές τους και η υπομονή θα τους εξασφαλίσει στο μέλλον μια καλύτερη ζωή.
Τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τα διαβεβαιώσω ότι η ζωή δεν σταματάει εδώ, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για όλους, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και να συνεχίσουν στο μέλλον τις προσπάθειές τους.
Εδώ πιστεύω ότι κλείνει για μένα ένας κύκλος, που ξεκίνησε το 2002, όταν αποφάσισα να επιστρέψω στον τόπο που γεννήθηκα. Ίσως κάποτε κάνω τον απολογισμό για τα 12 χρόνια της επιστροφής και της ζωής μου στη Φλώρινα.
ΒΙΡΓΙΝΙΑ Ι. ΛΟΥΚΑ
ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.