Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Φλώρινα: Η υπηρεσία καθαριότητας «φροντίζει» τις πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Στην Τοπική Κοινότητα Μεσοχωρίου την Παρασκευή 15 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία και ώρα 8:30 μ.μ λαμβάνουν χώρα Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, το τμήμα καθαριότητας του Δήμου από την Τρίτη το πρωί 12 Αυγούστου με προσωπική επίβλεψη του προϊσταμένου κ. Κακιούση Νίκου «φροντίζει» για την υγιεινή καθαριότητα του χώρου, ένας μεγάλος χώρος που θα υποδεχτεί δεκάδες εκατοντάδες επισκέπτες, την ημέρα της Παναγίας.
Είναι γνωστό ότι πολιτισμός και καθαριότητα είναι συναφείς έννοιες σε μια ευρωπαϊκή πόλη! σε αυτόν το τομέα πραγματικά αριστεύει η προϊσταμένη αρχή, ένα ειδικό όχημα πλήρως επανδρωμένο και ένα σάρωθρο ανέλαβαν τον καλλωπισμό και καθαριότητα του κεντρικού και περίγυρου χώρου της παραπάνω ομώνυμης κοινότητας… έτσι είναι όλα έτοιμα από πλευράς καθαριότητας!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ κ. ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eleos me to astamatito glipsimo... eeeeleos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟ Ο Κ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ...........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός από τους μαγεμένους αυλούς και τον ήλιο που λάμπει, πιστεύετε ότι θα αναστήσετε την αντίδραση μου απέναντι σας.
    Αν θεωρείτε «έργο τέχνης» τα ανώνυμα σχόλια σας, κάπου κοιμάστε βαθιά!
    Ξεσκέπαστα είναι τα όνειρα σας…μόνο ορφανά παραμύθια μπορούν να γεννάνε…
    Όλοι εσείς οι ανώνυμοι «Ληστεύετε τον γείτονα σας χαμογελώντας, προσφέρετε δώρα άκομψα χειρονομώντας, καταστρέφετε ψυχές με τα γραπτά σας, και ύστερα μόλις τελειώσετε την δαυλιά της ημέρας νίπτετε τας χείρας σας».

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. HΛΙΑΔΗ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Είσαι πολύ μεγάλος δημοσιογράφος!!!!

      Διαγραφή
  6. δεν βλεπω τον κυριο νικο με το τσαντακι του,,,δεν μας εκανε την τημη να ερθει στο χωριο μας,,, γιατι κυριε νικο μας,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KΡΑΤΙΕΜΑΙ-ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΗΛΙΑΔΗ...ΑΕΙ....ΧΑΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΗΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΥΓΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.