Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις στη Φλώρινα

Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σάββατου στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 35χρονου, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσαν α) απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε για απόπειρα κλοπής β) απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε για παράβαση του «νόμου περί αλλοδαπών» γ) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας με την οποία καταδικάστηκε για κλοπή και παράνομη είσοδο δ) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας με την οποία καταδικάστηκε για παράβαση του «νόμου περί αλλοδαπών» και ε) απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε για παράβαση του «νόμου περί αλλοδαπών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.