Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Ένα κείμενο, μια εικόνα»: αναζήτηση συνεργατών ζωγράφων - εικονογράφων

Η στήλη του περιοδικού Sugar Mama «Ένα κείμενο, μία εικόνα» ξεκίνησε το «ταξίδι» της την Τρίτη 20 Μαΐου 2014. Από τότε, και κάθε Τρίτη, η Φλωρινιώτισσα νηπιαγωγός-συγγραφέας Γιώτα Κοτσαύτη επιλέγει ένα κείμενο παιδικής λογοτεχνίας (παραμύθι ή ποίημα), διήγημα ή αποσπάσματα από βιβλία αγαπημένων λογοτεχνών. Ένας ζωγράφος-εικονογράφος καλείται να κάνει μία εικόνα με βάση αυτό.
Στόχος μας:
1. όλη αυτή η προσπάθεια να πάρει τη μορφή ανθολόγιου, στο οποίο θα μπορούν να ανατρέχουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και όσοι αγαπούν το βιβλίο.
2. να αναδειχθεί η διαφορετικότητα και η πολυμορφία με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δημιουργών εικόνων.
Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, αναζητάμε συνεργάτες, που επιθυμούν να συμμετέχουν κι αυτοί αφιλοκερδώς στο πολύχρωμο ταξίδι μας!
Αν, λοιπόν, είσαι ζωγράφος-εικονογράφος, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, και θέλεις να συνδράμεις και συ στο «Ένα κείμενο, μία εικόνα», επικοινώνησε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση enakeimenomiaeikona@yahoo.gr

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις αναρτήσεις της στήλης.

Εδώ η σελίδα μας στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με το e-mail, παρακαλώ όποιος επιθυμεί συμμετέχει, ας επικοινωνεί με τη διεύθυνση που είναι καταχωρημένη στο περιοδικό ή με τη σελίδα στο Facebook. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.