Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας




10 σχόλια:

  1. Ειναι δυνατόν να συνωστισθούν όλοι οι Φλωρινιώτες μαζί με τους όποιους επισκέπτες στο ποτάμι??? Μπορούν οι αυλές των σχολείων να καλύψουν απο πλευράς χωρητικότητας το νέο πάρκο?? Εκτός αν οι εκδηλώσεις γίνονται μόνο για τους κοντινούς συγγενείς των πρωταγωνιστών των -καθε ειδους- δρώμενων. Αν όλο αυτό γίνεται για τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης του αναψυκτηρίου του Ν. Πάρκου, να γνωρίζετε εσεις του Δήμου Φλώρινας, οτι οι ''παράπλευρες τιμωρίες'' σε βάρος των πολιτών που περιμένουν να βγουν και να ξεσκάσουν, είναι δυσανάλογα μεγαλύτερες από την όποια παραβίαση συμφωνηθέντων με τον κ. Λιατόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να του χαρίστηκε η δημοτική επιχείρηση???

      Διαγραφή
  3. εγω βλεπω προωθηση του ΠΗΓΑΣΟΥ και της Λέσχης Πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι...ακόμα και τώρα γκρίνια! Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν πάμε μπροστά! Για Ανοίξτε τα ματάκια σας, οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, είναι η τρίτη χρονιά,αν θυμάμαι σωστά, που γίνονται και μέχρι τώρα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα χωρητικότητας! Και δε συμμετέχει μόνο ο Πήγασος και η Λέσχη πολιτισμού, πάνω από 15 σύλλογοι είναι και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες...Έχουμε την ευκαιρία για μια εβδομάδα να δούμε και να ακούσουμε τόσα πράγματα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος απ τη πλευρά του δήμου και με μηδενικό κόστος απ την πλευρά των επισκεπτών και πάλι γκρινιάζετε! Ήθελα να ξέρα τι θα σας ευχαριστούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κερκιδες στο Ν. πάρκο χωρούν 4-5- χιλιάδες άτομα. ΤΑ σχολεία πόσα???
      Μπορείς να πείς οτι θέλεις αλλά να ξέρεις οτι απευθύνεσαι σε Φλώρινιώτες που ζούν εδώ.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ εδώ ζω φίλε μου και δραστηριοποιούμε κιόλας και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά...σίγουρα δεν είναι όλα τέλεια στον τόπο μας αλλά είναι κρίμα δράσεις σαν κι αυτή που δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να ψυχαγωγηθεί, με όλη τη σημασία της λέξεως, να κατακρίνονται από δυο τρεις που δε θα γεμίσει για πολλοστή φορά η τσέπη τους. Το πρόβλημα δεν είναι που θα χωρέσει ο κόσμος, μια χαρά χωράει και στα σχολεία, το γνωρίζουμε πολύ καλά αφού ζούμε κι οι δυο εδώ. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα....και ντροπή σου πραγματικά γιατί όλες αυτές τις μέρες στο ποτάμι θα εκτεθούν έργα αξίας με έξοδα των καλλιτεχνών. Η συγκεκριμένη δράση λοιπόν αφορά ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη κι όχι αυτούς που θέλουν να κάνουν αρπαχτές.

      Διαγραφή
    3. ίσως να εχεις δίκιο, δεν ντρέπομαι γιατι δεν εχω σχέση με αρπαχτές, α΄΄α υποχρεωμένος να βρίσκομαι πολλες ωρες κοντά στο πάρκο, οπότε θα χάσω το μεγαλυτερο μέρος των εκδηλωσεων , τις οποίες παρακολουθώ καθε χρόνο.

      Διαγραφή
  5. Έχουμε μία από τις καλύτερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, και ενώ μπορούμε (δωρεάν) να την απολαύσουμε, δεν υπάρχει χώρος. Μεγάλο κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι η φιλαρμονική του Δήμου ήταν πάντα μπροστά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλεως μας Σήμερα απουσιάζει αισθητά.... Θα μπορούσε να δώσει συναυλίες τόσο στο νέο πάρκο όσο και στην κεντρική πλατεία μπροστα από την Λέσχη αξιωματικών ώστε να απολαύσουμε μουσικές και εμβατήρια μερικά απογεύματατης πολιτιστικής εβδομάδος..Έστω και τελευταία στιγμή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

    κάποτε στο ποτάμι υπήρχε το σπίτι της φιλαρμονικής του Δήμου Από ότι μαθαίνω σήμερα στεγάζεται σε ένα καλυβάκι στο παλαιό στρατόπεδο πυροβολικού. αντι στο Ωδείο του δήμου (?) κρίμα θα μπορούσε να γίνει κάτι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.