Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά ο ΠΑΣ Φλώρινα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ιτιά με την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο ΠΑΣ Φλώρινα με σκορ 1-2.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Φλώρινα Τάκης Παπαθανασίου παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 ενώ ο Γιώργος Δημητρίου την ομάδα της Ιτιάς με σύστημα 4-3-2-1.
Και οι δυο ομάδες έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία και των δυο ομάδων με πιο κινητικό όμως τον ΠΑΣ Φλώρινα. Αναλυτικά:
2΄ Με την σέντρα αμέσως ο ΠΑΣ έδειξε τις προθέσεις του. Ο Καρακόλης βρήκε από τα δεξιά τον Παρίση. Αυτός σένταρε με τον Τασόπουλο να διεκδικεί την κεφαλιά από τον γκολκίπερ της Ιτιάς. Η μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.
4΄ Σουτ από τον Χ.Δόρυ για την Ιτιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του δεκατετράχρονου(14) τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννη Κούσια.
5΄Σουτ του Τασόπουλου για τον ΠΑΣ η μπάλα καταλήγει πάνω απότα δοκάρια της Ιτιάς
6΄Κόρνερ για τον ΠΑΣ . Εκτελεί ο Τσώτσος με την μπάλα να καταλήγει σε παίκτη της Ιτιάς.
Αμέσως κλέβει στην διεκδίκηση της μπάλας για τον ΠΑΣ ο Γυφτόπουλος που δίνει ωραία πάσα στον Καρακόλη. Ωραία κάθετη αυτού στον Παρίση που εν κινήση σουτάρει προς την εστία της Ιτιάς με την μπάλα να καταλήγει άουτ λίγο αριστερά από το κάθετο δοκάρι.
13΄Σεντράρει ο κινητικός μέχρι στιγμής Γυφτόπουλος και προ του Τασόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο Μίσσιος.
Εκτέλεση κόρνερ από τον Τσώτσο μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ της Ιτιάς.
16΄Ο απροσπέλαστος αριστερός μπάκ του ΠΑΣ Γεωργόπουλος σε μια κούρσα από την πλευρά του σεντράρει προς τα δεξιά. Εκεί ο Παρίσης εξαπολύει κεραυνό με την μπάλα και πάλι να καταλήγει λίγο αριστερά απο το κάθετο δοκάρι.
18΄Μετά από λάθος του Τσώτση κλέβει ο Γυφτόπουλος και στη αντεπίθεση ανακόπτεται με φάουλ. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Γεωργόπουλος με τον τερματοφύλακα της Ιτιάς να μπλοκάρει σταθερά.
20΄Σουτ του Κυρκόπουλου η μπάλα άουτ .
22΄Σέντρα σουτ του Καρακόλη κόρνερ για τον ΠΑΣ που εκτελείται χωρίς αποτέλεσμα.
23΄Αντεπίθεση για την Ιτιά με τον Ηλία Γιανγκουλίδη να διώχνει σε κόρνερ προ του Χαριτόπουλου. Στην εκτέλεση διώχνει ο οπισθοχωρημένος Παρίσης. Βρίσκει κάθετα αυτός τον Καρακόλη και στο 1-2 που γίνεται με τον Γυφτόπουλο ανακόπτεται αυτός την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει.
29΄΄Ωραία συνεργασία Παρίση -Κυρκόπουλου με τον τελευταίο να σουτάρει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ιτιάς.
31΄ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Βγαίνει ο Τσώτσος και μπαίνει ο Αλεξιάδης
32΄ Σουτ για τον ΠΑΣ από τον Γυφτόπουλο μπλοκάρει ο τερματοφύλακα της Ιτιάς.
33΄ Σουτ για την Ιτιά εξαπολύει ο Χ. Δόρυς μπλοκάρει ωραία ο Κούσιας.
35΄ Σουτ για τον ΠΑΣ από τον Β. Γιανγκουλίδη πάνω από τα δοκάρια της Ιτιάς.
38΄ Περίτεχνη ενέργεια του Γυφτόπουλου. Κατεβάζει την μπάλα ωραία μετά από πάσα του Γεωργόπουλου και στην κίνηση σουτάρει με την μπάλα να περνά μολις λίγα εκατοστά απο το αριστερό <<Γ>>της εστίας της Ιτιάς.
41΄ Σέντρα σουτ από τον Β.Γιαγκουλίδη η μπάλα άουτ.
42΄ Σούτ δυνατό και πάλι από τον Δόρυ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούσια.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ Καλή και μεθοδική κυκλοφορία του ΠΑΣ. Τα βαριά πόδια όμως των παικτών δεν βοηθούν μέχρι στιγμής στην επίτευξη τέρματος .Κατοχή 70-30 της μπάλας υπέρ του ΠΑΣ Φλώρινα. Η ομάδα της Ιτιάς αμύνεται γερά και προσπαθεί με γιόμες να φύγει στην αντεπίθεση χωρίς όμως επιτυχία.
Αλλαγές και για τις δυο ομάδες.Ο προπονητής του ΠΑΣ Φλώρινα Τάκης Παπαθανασίου αλλάζει όλη την ομάδα πλην των Κούσια και Αλεξιάδη. Αλλαγές και η Ιτιά από τον Γ.Δημητρίου.
Για τον ΠΑΣ έπαιξαν στο Α΄Ημίχρονο:
Κούσιας,Γεωργόπουλος,Τσίγλης,Η.Γιαγκουλιδης,Β.Γιαγκουλιδης,Κυρκόπουλος,
Τσώτσος(31΄Αλεξιάδης),Καρακόλης,Τασόπουλος,Γυφτόπουλος,Παρίσης

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Φλώρινα έδωσε στην ομάδα πνοή ενθουσιασμού και σπιρτάδας.Όμως ο ενθουσιασμός των νέων παικτών αφήνει κενά στην αμυντική λειτουργία της ομάδος.
50΄ Σουτ από παίκτη της Ιτιάς δεν υπολογίζει σωστά ο Κούσιας και η μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ κάνοντας το 1-0
Οι φωνές του πάγκου του ΠΑΣ Φλώρινα πιάνουν αμέσως τόπο!!
51΄Ωραία επέλαση από τα αριστερά για τον Αλεξιάδη. Αναβρασμός στην άμυνα της Ιτιάς.Ο παίκτης του ΠΑΣ την κατάλληλη στιγμή βγάζει δεξιά στον Λεζάκη που με πλασέ κάνει το 1-1.
53΄Ωραία ενέργεια του Λεζάκη ανακόπτεται την τελευταία στιγμή σωτήρια από τον Μίσσιο.
57΄Λάθος διώξιμο της άμυνας της Ιτιάς. Κλέβει ο Αλεξιάδης που μόνος του τετ α τετ δεν μπορεί να πλασάρει τον νεοεισερθέντα τερματοφύλακα της Ιτιάς ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία μπλοκάροντας την μπάλα.
58΄Σέντρα σουτ για τον ΠΑΣ από τον Ρούφα αποκρούει και πάλι σωτήρια για την Ιτιά ο Μίσσιος.
59΄Γρήγορη αντεπίθεση της Ιτιάς με τον Χαριτόπουλο να σουτάρει έξυπνα, και το νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Φλώρινα να βγάζει εκπληκτικά πλάγια.
61΄Μόνος τετ α τετ ο Μίνος δεν καταφέρνει να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.
64΄Επέλαση του Λεζάκη που σουτάρει πάνω απο τα δοκάρια.
70΄Ωραία ενέργεια με τον Μίνο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση.Διώχνουν οι αμυντικοί της Ιτιάς και ο επερχόμενος Ν.Γκατζόπουλος με ωραίο πλασέ γράφει το 1-2
Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ
71΄Μετά από ωραίο 1-2 των Γκατζόπουλου και Αλεξιάδη ο τελευταίος σε θέση τετ α τετ δεν μπορεί να πλασάρει σωστά με τον νεαρό τερματοφύλακα της Ιτιάς να πέφτει στα πόδια του σώζοντας την εστία του.
72΄Σουτ του Γκατζόπουλου μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο <<Πίκης>> πάνω από τα δοκάρια της Ιτιάς.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ Χρήσιμα τα συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες.
Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ευχαριστεί τον Α.Σ Ιτέας για την προθυμία διεξαγωγής του αγώνα και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.