Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων και της Νοσοκομειακής Επιτροπής των Γιατρών του Γ.Ν. Φλώρινας, για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στη Φλώρινα (Κεντρική Πλατεία) την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19.30΄ και θα συμμετάσχει σ΄ αυτό για να δηλώσουμε κι εμείς την αντίθεσή μας στη συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε προσπάθειες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία.
Καλούμε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν στο ανωτέρω συλλαλητήριο για να αντισταθούμε και να μην επιτρέψουμε την υποβάθμιση της υγείας στην περιοχή μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. KAΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΦΟΛΕΣ; ;;;;;;;; ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.