Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Επίκουρος καθηγητής ο Π. Αντωνίτσης

Ο αξιόλογος καρδιοχειρουργός Πολυχρόνης Αντωνίτσης, γιος του επίσης χειρουργού Αντωνίτση Νικολάου και της Φλωρινιώτισσας μικροβιολόγου Χρύσας Πούλια, πήρε επάξια τον τίτλο του Επίκουρου Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. 
Τον συγχαίρουμε θερμά.

7 σχόλια:

  1. Τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο ο ίδιος όσο και ο εξαίρετος πατέρας του, Νίκος Αντωνίτσης, εκπροσωπούν την λέξη Ιατρός-άνθρωπος με αξία και πίστη στην υπηρεσία της Ιατρικής και του ανθρώπου γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanenas epikoyrikos giatros ta erthi sto nosokomio stin florina? ki as min einai floriniotis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάμπης Τριανταφυλλίδης5 Αυγούστου 2014 στις 2:41 π.μ.

    Σπάνιοι οι γονείς του με ανθρώπινεςαξίες και αρχές, άξιος και ο γιός τους. Εύχομαι και στους τρεις τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιάζει του Παππού του σε όλα μπράβο,να τον χαίρονται οι γονείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θοδωρος Καπουλιτσας6 Αυγούστου 2014 στις 12:20 π.μ.

    Σου ευχομαστε Χρονη,απο τα βαθη της καρδιας μας,η ανθρωπινη και επιστημονικη σου υποσταση,να σε αγκαλιαζει παντα.Θερμα συγχαρητηρια.Η ζωη να σε αξιωσει,για ανωτερες επιτυχιες.Αξιοι οι γονεις που μεγαλωσαν και επλασαν εναν επιστημονα με ηθος και ικανοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απιστευτος γιατρος με ανθρωπινες αξιες,υπομονη και επιμονη!Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασιλική Πανερίτη17 Οκτωβρίου 2016 στις 2:11 π.μ.

    Από καρδιάς σας εύχομαι πολλά,πολλά συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!! Η Παναγία να σας χαρίζει υγεία και ότι καλύτερο στην όμορφη οικογένειά σας!!! Οι γονείς σας,εξαίρετοι γιατροί,να έχουν πάντα υγεία να σας καμαρώνουν ..πάντα θα είμαι ευγνώμων στον πατέρα σας κ.Αντωνίτση που με βοήθησε να γίνω καλά,είναι ένας άριστος επιστήμονας και εξαίρετος άνθρωπος με αξίες,αρχές και με πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή..θα είναι μεσα στην καρδιά μου,είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου με μεγάλη ψυχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.