Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Παράδοση – παραλαβή στην Π.Ε. Φλώρινας

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο κτίριο της Περιφέρειας, στον 2ο όροφο, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη.

2 σχόλια:

  1. μακαρι να είχαμε έναν ΜΠΙΡΟ και για δήμαρχο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι καλή επιτυχία στους νέους κατοίκους του περιφερειακου μεγάρου και κυρίως στον κ. Μπίρο ο οποίος εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τις ιδιοτροπίες, καλές ή κακές , των Φλώρινιωτών.
    Η παρουσία του περιφερειάρχη στην εναρκτήρια εκδήλωση των ''πρεσπείων'' στο Ν. πάρκο Φλώρινας και ηο χαιρετισμός του με έβαλαν σε σκέψεις. εξηγώ:
    Α) Δεν ξέρω αν ήρθε με φίλους του, αλλά η τριάδα που τον συνόδευε φάνηκε σαν προσωπική ασφάλεια. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν καλωδιωμενος σαν αυτους που συνοδεύουν VIP's. Δεν χρειαζόταν να μας τονίσει ποιος ειναι ο ηγέτης, τρεις μήνες τώρα το εμπεδώσαμε.
    Β) Στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε οτι ''κάναμε την ανατροπή, ώρα είναι για δημιουργία΄΄, προφανώς ο νέος περιφερειάρχης θα αναλάβει δράση και στον πολιτισμό. Ελπίζω αυτή τη φορά με αλήθειες χωρις να παραπλανεί τον λαό της Φλώρινας όπως έκανε κατά την προεκλογική περίοδο, που υφάρπαξε ουσιαστικά την ψήφο μας πολεμώντας- τάχα μου- την πώληση των ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. (Και οι δυο μονάδες είχαν ήδη πουληθεί και δεν εχουν πλέον καμια ιεραρχική σχέση με την ΔΕΗ.
    Για να μην μακρυγορήσω θέλω να ευχηθώ ακομη μια φορά στους τοπικούς περιφερειακους συμβούλους καλή δύναμη και να φροντίσουν να μην επιβαρυνθούν τις λάθος επιλογές του Καρυπίδη, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είναι μέρος του συστήματος και εξασφάλισε ως γνησιος Κοζανίτης (ορθώς) τα συμφέροντα της περιοχής του.
    ΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.