Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σύλληψη στο Αμύνταιο για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Χθες (20-08-2014) το απόγευμα στο Αμύνταιο, αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 26χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,09 γραμμαρίων,
• δύο (2) πτυσσόμενα μεταλλικά γκλομπ
• μία (1) σιδερογροθιά
• ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, βάρους 0,33 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου.

15 σχόλια:

  1. Μεγάλη είδηση 2,44 γραμμάρια ,τι δημοσιευτε ρεεεεεεε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι. Εσένα γιατί σε ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή ειναι ανακοίνωση πρεπει να δημοσιευτεί ,δεν αποτελει είδηση ενα τετοιο γεγονός

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις... Δεν μας είπες όμως γιατί ενοχλήθηκες;

      Διαγραφή
  3. ontos den einai k tipota to idietero..
    ena tsigaro piasan tha paroun k proagogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante re 6.52 exeis kana problima??
    kalo einai na ta dhmosieoun esu exeis kana problima?gt egw den blepw na exei kapoios allos problima!ti milaw tzampa eisai anegkefalos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ το ίδιο ραδίκι ,μάθε τον ορισμο της "είδησης" και μετα γραφε

      Διαγραφή
  5. δύο (2) πτυσσόμενα μεταλλικά γκλομπ
    • μία (1) σιδερογροθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μασωνεια τσιπακια θα μας βαλει σε λιγο και εσεις ασχολειστε με γραμμαρια καναβης που απο το 2016 θα ειναι ελευθερη..για τις σκονες και mdna (υγρα μπαταριας)που κυκλοφορουν στην πολη μας ουτε λογος..σκατα δημοσιογραφια κανετε..ολα στημενα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου... το κατάλαβες!!! Είμαστε στημένοι επειδή δημοσιεύουμε ένα δελτίο τύπου! Περιμένουμε και άλλες υποδείξεις από σένα! Το... κατέχεις το "άθλημα"!

      Διαγραφή
  7. 0 5.31 ειναι μπατσος σιγουρα.νεα φλωρινα και εσυ δεν πρεπει να δημοσιευεις τετοια γεγονατα ανοιγουμε να διαβασουμε κατι σοβαρο και βλεπουμε τα 2 τσιγαρακια και τις σιδηρογροθιες. θα επρεπε και οι ιδιοι οι μπατσοι να ντρεποντε για αυτες τις επιτυχιες τους. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημοσιογραφος θα πει..τρεχω!ψαχνω! βρισκω!διασταυρωνω!βγαζω ειδηση!και οχι να δημοσιευω οτι αμασητο δελτιο τυπου μου πασαρουν οι φιλοι μου οι αστυνομικοι.. απλως και μονο για να γεμισει η σελιδα..ειμαι ο 12:33 και αμα θελεις αποδειξεις..νεα φλωρινα κανε μια βολτα στα στεκια τις νεολεας..εγω κανω αλλη δουλεια..δεν ειμαι δημοσιογραφος τον αμασητων..και του καναπε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε όλη τη χολή και την εμπάθεια σου... και κάνε μας και άλλα μαθήματα δημοσιογραφίας! Θεωρείς λοιπόν ότι η είδηση είναι ψευδής; Για να τελειώνει το παραμύθι. Υπήρξε σύλληψη ή όχι; Άρα; Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει... Και παρεμπιπτόντως η είδηση αυτή έχει δημοσιευτεί σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Φλώρινας. Την εμπάθεια σου όμως μόνο εδώ, ε; Χωρίς σκοπομότητες, ε; Μας έπεισες!

      Διαγραφή
  9. δεν θεωρω οτι ειναι ψευδης η ειδηση,ουτε εμπαθεια μαζι σου εχω..δεν σε ξερω δεν με ξερεις,θεωρω οτι ασχολείστε με βλακειες..ενω υπαρχουν ποιο σοβαρα θεματα..επισης λεω οτι ειστε υποκεινουμενη απο τις αρχες του τοπου και τοσο καιρο που σας παρακολουθω δεν εχετε δημοσιογραφικο τσαγανο..αποψη μου νεα φλωρινα..καντε επιτελους κατι σοβαρο για να αλαξετε την αποψη την δικη μου και οχι μονο..τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι δική σου καθαρά άποψη! Αν δε σ'αρέσει ότι διαβάζεις, τότε μη μας διαβάζεις... Διάβαζε άλλους με "δημοσιογραφικό τσαγανό" όπως λες (ποιοι είναι αυτοί άραγε;)... Κατά τ' άλλα δεν έχουν σκοπιμότητα τα γραφόμενα σου! Οι αναγνώστεες καταλαβαίνουν πολλά... μην ανησυχείς. Μας εμπιστεύονται χιλιάδες καθημερινά απλά και μόνο επειδή δεν είμαστε του καναπέ, αλλά καλύπτουμε όλα όσα γίνονται στον τόπο μας, τα οποία εσύ παραδόξως θεωρείς βλακείες, τις οποίες παράλληλα διαβάζεις... Έχεις εμπάθεια αγαπητέ και καλό είναι να λύσεις μόνος σου αυτό το τόσο προσωπικό σου πρόβλημα με το blog...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.