Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ευχαριστήριο του ΟΕΝΕΦ

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τους πολλούς συμπολίτες μας που σε αυτή την δύσκολη στιγμή προσέφεραν μαζικά από το υστέρημα τους φάρμακα, καταδεικνύοντας πάνω απ’ όλα την μεγάλη Φλωρινιώτικη ανθρωπιά.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Φλώρινας και τον Αντιδήμαρχο κ. Καραγκιοζίδη για την παραχώρηση του χώρου στην Κεντρική Πλατεία, τους Φαρμακοποιούς του τόπου μας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αντωνιάδη για το σύνολο της προσφοράς τους καθώς επίσης και την φαρμακοποιό κα Φραγκοπανάγου για την βοήθεια κατά την διαλογή των φαρμάκων.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φλώρινας ανέλαβε αφιλοκερδώς να μεταφέρει, δείχνοντας εξαιρετικό παράδειγμα αλληλεγγύης, να μεταφέρει το σημαντικό όγκο φαρμάκων (συνολικά 27 μεγάλες κούτες) και να τον παραδώσει στην πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα.
Τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν καθοριστικά στην ενημέρωση των συμπολιτών μας και ανταποκρίθηκαν άμεσα προβάλλοντας ξεχωριστά την δράση.
Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στους νέους συμπολίτες μας που βρέθηκαν κοντά μας και προσέφεραν εθελοντικά καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης και ιδιαίτερα στην συμπολίτισσα μας και εμπνεύστρια της δράσης κα Δώρα Ευθυμιάδου.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα φάρμακα βρίσκονται στην Αθήνα (Πρεσβεία της Παλαιστίνης) από όπου το Σάββατο στις 16 Αυγούστου θα μεταφερθούν με ειδική αποστολή του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας. Κατόπιν τηλεφωνική επικοινωνίας με την πρεσβεία της Παλαιστίνης μας ζητήθηκε να μεταφέρουμε θερμές ευχαριστίες του Πρέσβη, των υπευθύνων και των υπαλλήλων της πρεσβείας προς όλους τους Φλωρινιώτες για την τεράστια αλληλεγγύη και προσφορά προς τον λαό της Γάζας αλλά πολύ περισσότερο προς τα μικρά παιδιά.
Οι ανθρωπιστικές κρίσεις δεν επιδέχονται διακρίσεις, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θα βρίσκετε κοντά σε κάθε κάλεσμα και σε κάθε γεγονός είτε είναι ανάγκη του τόπου μας είτε κάπου πολύ μακριά. Εξάλλου οι δράσεις μας το αποδεικνύουν.
Ας ευχηθούμε όλοι να επικρατήσει η ειρήνη και όλες οι δράσεις μας να έχουν μόνο χαρμόσυνα μηνύματα.

Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας
Κώστας Φιλιππίδης, Πρόεδρος

Οι υπεύθυνοι δράσης και μέλη του ΔΣ
Κωνσταντίνος Στεργίου
Βασίλης Χατζητιμοθέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.