Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον «Αριστοτέλη»

Με επιτυχία στέφθηκε το παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ. Σ. Φ. ο Αριστοτέλης στον αύλειο χώρο στις 26 Αυγούστου.
Παρουσιάσθηκαν χοροί από την Θεσσαλία, την Θράκη, την Ήπειρο και την Φλώρινα. Συμμετείχαν ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα ‘ ο Φιλώτας’ και ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Φλώρινας!
100 μικροί χορευτές και χορεύτριες ενθουσίασαν το κοινό της Φλώρινας με τις χορευτικές τους ικανότητες!
Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού οι οποίοι βασιζόμενοι στον εθελοντισμό και στην αγάπη για τους παραδοσιακούς χορούς δούλεψαν άοκνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το Φεστιβάλ.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. ο Αριστοτέλης για το παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο διοργάνωσε, στα παιδιά μας που συμμετείχαν με χαρά και θέληση και κυρίως πολλά συγχαρητήρια στη δασκάλα μας Ρίτσα Τρύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. ο Αριστοτέλης για το παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο διοργάνωσε, στα παιδιά μας που συμμετείχαν με χαρά και θέληση και κυρίως πολλά συγχαρητήρια στην δασκάλα μας Ρίτσα Τρύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.