Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αμύντα Αμυνταίου

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα, αποκτώντας τη διεθνή περιφερειακή Νάνσυ Στρατάκη και την εξτρέμ Άννα Γκάτσιου.
Η Στρατάκη είναι εν ενεργεία παίκτρια της εθνικής με πλούσιο βιογραφικό, τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ κατακτώντας και τους δύο τίτλους (2014 κυπελλούχος Ελλάδος και 2013 πρωταθλήτρια Ελλάδος),επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Ορμής Πατρών, της Αναγέννησης Βύρωνα και της Ελπίδας Δράμας με τις οποίες πέτυχε πολλές διακρίσεις, ενώ τα πρώτα της βήματα στο χώρο του χάντμπολ τα έκανε με την ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα.
Η 27χρονη περιφερειακή διαθέτει εμπειρία από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις , καθώς μετρά 18 συμμετοχές και 43 τέρματα, σημείο αναφοράς αποτελεί η συμμετοχή της με την Ορμή Πατρών στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λίγκ τις περιόδους 2010-2011 και 2011-2012.
H δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Άννα Γκάτσιου, η 27χρονη παίκτρια μετά από μία πολύ καλή σειρά εμφανίσεων στην τριετή της παρουσία στον ΜΠΣ Φιλώτα, επιστρέφει στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε χαντμπολικά, αυξάνοντας τις επιλογές του Νίκου Γιώσκου για τη θέση του εξτρέμ.
Η επιτροπή χάντμπολ καλωσόρισε στην ομάδα τα κορίτσια και ευχήθηκε μια υγιή και επιτυχημένη αγωνιστική πορεία σε όλες της διοργανώσεις.
Οι δύο αθλήτριες δε προχώρησαν σε κάποια δήλωση, επιθυμώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.