Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε το 3o Ανοιχτό Τουρνουά Τένις Ανδρών - Γυναικών της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις Ανδρών-Γυναικών της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας μέσα στα πλαίσια των "Πολιτιστικών Δρώμενων " του Δήμου Φλώρινας. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας διεξάγονταν καθημερινά αγώνες τένις.
Την Παρασκευή 22/08/2014 , εγκαινιάζοντας τις εγκαταστάσεις φωτισμού στα γήπεδα, διοργανώθηκε νυχτερινό μίνι τουρνουά διπλών παιχνιδιών ,όπου με την παρουσία διάφορων εδεσμάτων, δόθηκε ένα εορταστικό κλίμα στη βραδιά. Στο τουρνουά συμμετείχαν και τρεις γυναίκες οι: Παπαθανασίου Γιοβάνκα, Ζιώρδα Χριστιάνα και Κωνσταντινοπούλου Ελευθερία.
Την Δευτέρα 25/08/2014 διεξήχθη ο τελικός ανδρών. Μετά από πολύωρο αγώνα την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βοσκόπουλος Γιάννης και την δεύτερη ο Παπαθανασίου Φωκίων με σκορ 2-1 (6-7 , 6-2 , 6-3 ) (αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας).
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Φλώρινας καθώς και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.