Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Γιορτή λήξης για τις «Σάρισες»

Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 οι ΣΑΡΙΣΕΣ πραγματοποίησαν τη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 στο αθλητικό κέντρο Bala D’oro, που είναι χορηγός της ομάδας. Συγκεντρώθηκαν εκεί γονείς, παιδιά, η διοίκηση του Συλλόγου και οι προπονητές. Σε μία λιτή όσο και ζεστή τελετή έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο κ. Λυγούρα Γ. και αναφέρθηκαν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Σύλλογος βράβευσε στη συνέχεια τη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου 2013-2014, την εφηβική ομάδα για τη συμμετοχή στην τελική φάση του ηλικιακού πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Αθήνα και τις δύο ομάδες βετεράνων “ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ” και “ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ” για τη δεύτερη πανελλήνια θέση σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα.
Στη συνέχεια όλοι είχαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, ενώ τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους… ποδόσφαιρο. Αργά το βράδυ η συντροφιά διαλύθηκε με πολλά χαμόγελα και ευχές για καλό καλοκαίρι.
Επόμενο ραντεβού για τους αθλητές μας ορίστηκε η Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 10.00 η ώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Φλώρινας για έναρξη προετοιμασίας με φυσική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.