Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Γιώργου Ράπη

Αξέχαστε ξεχωριστέ μας φίλε Γιώργο.
την φετινή χρονιά, ανήμερα της Γιορτής του Προφήτη Ηλία, κλείνουν δέκα χρόνια που σε χάσαμε από τις ζωές μας.
Τούτη τη σημαδιακή χρονιά επιστρέψαμε εμείς οι Συνφαντάροι σου στη Φλώρινα (των Βαΐων) και σμίξαμε με τους Φλωρινιώτες στενούς σου φίλους. Η τύχη να σε έχουμε κοινό Φίλο, μας έδεσε σαν ζεστή ανθρώπινη παρέα.
Τιμήσαμε την άσβηστη μνήμη σου με διηγήσεις και προβολή φωτογραφιών που ξαναζωντάνευσαν ωραίες συντροφιές, τιμήσαμε τη Φλώρινα, αναθερμάναμε τη Φιλία μας.
Εμείς οι συνφαντάροι σου επισκευθήκαμε το Στρατόπεδο όπου μας υποδέχθηκαν καλόκαρδα και ευγενικά. Πήραμε και αναφορά και εκτός από εσένα μας έλλειπαν ο Χρήστος από την Καρδίτσα, ο Κώστας από τη Χαραυγή, και ο Σωκράτης από το Ξυνό Νερό που μαζί με τον Θανάση από τη Θεσσαλονίκη, τους έχεις τώρα πια… στενή Παρέα!
Περιηγηθήκαμε για τρεις ημέρες στην πανέμορφη Φλώρινα που την νιώθουμε και δική μας πόλη. Μακάρι να σε είχαμε μαζί μας συμπαραστάτη να μας δίνεις διάθεση και δύναμη, να αντιστεκόμαστε σε όσα καθημερινά μας επιβάλλουν οι κρατούντες.
Δεν μας μένει άλλο παρά να μας συντροφεύει η μνήμη σου και όσο μπορούμε να μην χάνουμε την ανθρώπινη επαφή μας.
Δεν σε ξεχνάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.