Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και αθλήτρια του beach volley Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά το τέλος της διοργάνωσης του beach volley στον Άγιο Παντελεήμονα, μας παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη:

- Πως κρίνετε το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών στο beach volley;
Οι αθλητές και αθλήτριες, χρόνο με το χρόνο αυξάνουν τις επιδόσεις τους και κατ’ επέκταση ανεβάζουν το επίπεδο του αθλήματος στην χώρας μας, με κυριότερο σημείο αναφοράς τις διακρίσεις των ελληνικών διδύμων στις διεθνείς οργανώσεις.
Ο σχεδιασμός των πανελληνίων πρωταθλημάτων beach-volley στοχεύει στην προώθηση του αθλήματος στις νεαρές ηλικίες και αυτό αποδεικνύεται μέσα από το μεγάλο φάσμα ηλικιών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

- Πως αξιολογείτε την οργάνωση του beach bar ammos και των αδερφών Ναουμίδη, που φιλοξένησαν για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Σιρκουί;
Η φιλοξενία και η οργάνωση των αδερφών Ναουμίδη ήταν παροιμιώδης και τους αξίζουν έπαινοι για το μεράκι και τον κόπο που κατέβαλαν ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.
Έχω συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις beach volley, όμως η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα που περιστοιχίζεται από φυσικό κάλλος και τη λίμνη, είναι μια από τις ομορφότερες με διαφορά τοποθεσίες που έχω επισκεφτεί και αποτελεί ένα εναλλακτικό σκηνικό για τα δεδομένα του beach volley.

- Είναι βέβαιο ότι κινούμενη μέσα στο χώρο του beach volley θα έχετε εντοπίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα λόγω της οικονομικής κρίσης, πιστεύετε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες σας να υπηρετήσετε το άθλημα μέσα από κάποιο θεσμικό ρόλο της ομοσπονδίας.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όχι μόνο το βόλλευ αλλά γενικά όλος ο ελληνικός αθλητισμός δοκιμάζεται από την οικονομική δίνη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καλές εμπειρίες από θέσεις διοικητικού χαρακτήρα, όπως αυτή της δημοτικού συμβούλου που διετέλεσα έως το 2002 στο δήμο Θεσ/νίκης.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα μ ενδιέφερε μια τέτοια θέση , χωρίς ωστόσο να αποκλείω το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό στο μέλλον…

- Οι εντυπώσεις σας από τον κόσμο της περιοχής;
Ο κόσμος της περιοχής ήταν φιλικός, εξυπηρετικός και πολύ συμπαθητικός, εξάλλου οι Μακεδόνες φημίζονται για την φιλοξενία τους, γι’ αυτό θα φροντίσω στο μέλλον να επισκεφτώ ξανά τα μέρη σας.

Γιώργος Θεοχαρίδης

4 σχόλια:

  1. ολη μερα με την χατζηβασιλείου μονο 5 ερωτησεις κυριε θεοχαριδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε αντί να πεις ένα μπράβο βρήκες να γκρινιάξεις για κάτι; Έλεος!!!
    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 ευστοχες και ουσιαστικες ερωτησεις που καλυπταν το γενικο φασμα της ολης διοργανωσης! μπραβο κ.Θεοχαριδη! Λιτός κ περιεκτικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του χρόνου οι διοργανωτές πρίν ξεκινήσει το σιρκουι βόλευ να ανακοινώσουν ότι θα ξαναέρθει η κυρία Χατζηβασιλείου στον Αγιο Παντελεήμνα..Εγγυημένα θα βουλιάξει από φίλαθλο κόσμο η πλάζ του Αγίου Παντελεήμονα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.