Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ευχαριστήριο

Η τοπική κοινότητα Τριποτάμου την Κυριακή 29/6/2014, διοργάνωσε εκδήλωση στα πλαίσια της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να παρακολουθήσουμε παράσταση από το βουλγάρικο χορευτικό φολκλορικό συγκρότημα «Graovska Mladost Pernik», το οποίο φιλοξενείται στην περιοχή μας, από το Δήμο Φλώρινας σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας.
Πραγματικά η παρουσία τους ήταν εντυπωσιακή και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Επίσης, εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, του Πολιτιστικού Συλλόγου εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτιάς καθώς και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας και τον δάσκαλο χορού Γιάννη Κωνσταντίνου, για την πολύτιμη συνεργασία τους στην πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης και την εμφάνιση του Συγκροτήματος από τη Βουλγαρία καθώς και όλα τα χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μιας ιδιαίτερα πετυχημένης και όμορφης βραδιάς.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τριποτάμου
Παπάς Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.