Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σύσκεψη για το κλείσιμο της Παιδιατρικής του νοσοκομείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της ΟΓΕ και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, μέλος του ΠΑΜΕ, απηύθυναν χθες κάλεσμα σε σύσκεψη με σκοπό το συντονισμό της δράσης ενάντια στο κλείσιμο της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιούλη στις 18.30, στο Καφέ Εν Φλωροίνοι.
Με σύνθημα "Η υγεία των παιδιών μας δεν είναι εμπόρευμα" καλούνται οι Φλωρινιώτες να παλέψουν ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου, ενάντια στην υποχρηματοδότηση και την εμπορευματοποίηση της υγείας.

5 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Γιώτα! Με τη κοιλιά στο στόμα και αγωνίζεσαι! Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει όμως ο αγώνας σου, σε μια πόλη που κοιμάται, σε μια Φλώρινα που δεν έχει έναν Δήμαρχο, έναν Νομάρχη, έναν Βουλευτή που να νοιάζεται για την ανάπτυξη και την εξέλιξή της; Τι κρίμα αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλωρινιώτες ξυπνήστε! Το ΠΑΜΕ πάντοτε σε οποιαδήποτε κίνηση-κινητοποίηση είναι εκεί! Αλλά δεν πρόκειται το ΠΑΜΕ να σας λύσει κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται μαζική κινητοποίηση γιά να σωθεί οτιδήποτε σώζεται σ' αυτή την πόλη... νοσοκομείο, πετρέλαιο, ΔΕΗ... ξυπνήστε ρεεεεε... εθνικά υπερήφανοι (υποταγμένοι) Φλωρινιώτες! Ή μήπως αυτά δεν τα θεωρείτε "ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ" γιά να σας απασχολούν. Ποιά είναι αγαπητοί τα λεγόμενα "εθνικά θέματα"; Η Υγεία, η Παιδεία, η Εργασία. Όλα τα άλλα που κάποιοι τα βαφτίζουν "εθνικά"... είναι κοτσανολογίες γιά "εθνικά υπερήφανους-υποταγμένους". Φάτε εθνικοφροσύνη μέχρι την φυσική σας εξόντωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να δώσω δια της παρούσης ιστοσελίδος τα ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κάθε κυρία που λέγεται Γιώτα και αγωνίζεται για το παιδί που θα φέρει με αξιοπρέπεια στον κόσμο . Το παράδειγμα της θα φέρει αποτέλεσμα και όταν όλη η Φλώρινα θα διεκδικήσει για τα παιδιά της ένα γιατρό ένα γυναικολόγο ένα γιατρό που όταν το χρειαστεί θα τον βρεί στο νοσοκομείο και όχι στα ιδιωτικά ιατρεία της πόλης που δεν εφημερεύουν νύχτα απόγευμα Σαββάτου Κυριακής η Αργίας ...Γιώτα έδωσες μαθήματα αγωνιστικότητας Οι υπόλοιπες γυναίκες και οι άνδρες τους γιατί δεν βγαίνουν στους δρόμους γιατί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ; πότε θα διαμαρτυρηθούν ; όταν έρθει η ώρα και μετά να βρίζουν τους πάντες εκτός από τον εαυτό τους που σε τελική δεν έκαναν οι Φλωρινιώτισσες με τους Φλωρινιώτες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για τα παιδιά και την υγεία την δική τους;
    Γιώτα ειλικρινά βλέποντας την φωτογραφία στείλατε το μηνύμα..Η Φλώρινα ακούει; τα παιδιά της Φλώρινας δεν δικαιούντε ένα νοσοκομειακό παιδίατρο; Θέτω το ερώτημα άς ακολουθήσουν και οι άλλοι που από ότι διαπιστώνω αδρανούν αδιαφορούν μα το Τίμημα θα είναι συνθλιπτικό για την υγεία τόσο για τις ίδιες τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλάδα 2014 - Ποιος θα τολμήσει να αντιδράσει ,να πάει κόντρα, να φωνάξει στον δικό μας "δήμαρχο" στην μικρή μας πόλη. ΜΠΡΑΒΟ στην ΓΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας αγωνιζετε και κανει τα παντα για να προστατεψει την πολη αφηστε την προβοκατσια και βοηθηστε τον για να γινει η φλωρινα ακομα καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.