Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Ανακήρυξη επίτιμου δημότη του Δήμου Αμυνταίου του Herrn Wolfgang Holscher – Obermaier πρώην Πρόξενου της Ομοσπονδίας της Γερμανίας της Θεσσαλονίκης.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, για επιστροφή του Ε.Ε.Τ.Α.Α. 2013.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση επαγγελματία για μείωση μισθωμάτων καταστημάτων ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκλογή του υδρονομέα.
5. Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής «Περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού α΄ τριμήνου του 2014»
6. Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής «Περί υλοποίησης του προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου του 2014»
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης την με αριθμό 39/2014 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού που αφορά την Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - Εξουσιοδότηση του Προέδρου για την υπογραφή της Σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, - Εξουσιοδότηση της Προέδρου για την έκδοση Εγγυητικής Επιστολής συμμετοχής στο Πρόγραμμα από την Τράπεζα Πειραιώς.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης την με αριθμό 40/2014 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού που αφορά την Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ).
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου (Βαρικού)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.