Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Με την ισραηλινή Χολόν κληρώθηκε ο Αμύντας Αμυνταίου

Την Ισραηλινή Χολόν θα αντιμετωπίσει ο Αμύντας Αμυνταίου στον 3ο γύρο του Challenge Cup, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.
Η κλήρωση μπορεί να θεωρηθεί βατή για την κορίτσια του Αμύντα, καθώς σε καμία περίπτωση η ομάδα από το Ισραήλ δεν αποτελεί αντίπαλο-φόβητρο, με τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο να είναι μοιρασμένες.
Η Ισραηλινή ομάδα απαρτίζεται από γηγενείς αθλήτριες νεαρής ηλικίας και αυτή είναι η δεύτερη σερί συμμετοχή της στην συγκεκριμένη διοργάνωση, την περσινή σεζόν αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο με 2 ήττες (33-15 και 18-41) από την Λευκορωσική Gorodnichanka, ενώ συνολικά μετρά 11 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης.
Για τον Αμύντα αυτή είναι η παρθενική του συμμετοχή στις Ευρωπαικές διοργανώσεις, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ανυπομονούν γι’ αυτή τη ιστορική στιγμή.
Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο στις 15 ή 16 Νοεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας στις 22 ή 23 του ίδιου μήνα στην ομώνυμη πόλη του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.