Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ασπίδα κατά του λαθρεμπορίου το τελωνείο Νίκης

Εξ αιτίας της πρόσφατης 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Νίκης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο τελωνείο συμβάλει στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και του οργανωμένου εγκλήματος.
Στις διελεύσεις οχημάτων, εμπορευμάτων έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σημαντικές επιτυχίες που αφορούν την κατάσχεση ναρκωτικών αναβολικών παραποιημένων εμπορευμάτων, λαθραίου καπνού πυρομαχικών επικίνδυνων υλικών και κλεμμένων οχημάτων χωρίς βέβαια να λείπουν και τα προβλήματα, προβλήματα που τα δημιουργούν κατά κύριο λόγο εύποροι Φλωρινιώτες.
Μεγαλοεπιχειρηματίες που βλέπουν τους τελωνειακούς της μεθορίου Νίκης υπεροπτικά και αλαζονικά, δεν διστάζουν ακόμα και να τους απειλούν προκειμένου να εισάγουν αφορολόγητο καπνό ποτά και τρόφιμά, ακόμα και προϊόντα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα οι τελωνειακοί της Νίκης προκειμένου να αποτρέψουν την λαθραία εισαγωγή, με κίνδυνο πάντα τις απειλές ακόμα και ύβρεις που εκτοξεύουν οι κατά τα άλλα εξέχουσες προσωπικότητες του νομού Φλώρινας, καλυμμένοι πίσω από τα υπερπολυτελή τζιπ και τις λιμουζίνες τους.
Επειδή όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα κάνω αναφορά αυτή την φορά στα ονοματεπώνυμα τους, αν όμως συνεχιστεί η απαράδεκτη αλαζονική συμπεριφορά τους τότε θα ισχύσει η ρήση «Καλύτερα να σε πυροβολήσει σφαίρα παρά δημοσιογραφική πέννα».

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

13 σχόλια:

  1. Αν διαβασει κανεις το παραπανω αρθρο θα νομισει οτι η Φλωρινα ειναι Μονακο...Μεγαλοεπιχειρηματιες,υπερπολυτελεις τζιπαρες, λιμουζινες κτλπ...και διπλα σ ολα αυτα,οι ηρωες τελωνιακοι που με αυταπαρνηση και ηρωισμο,κοντρα σ ολους και σε ολα αγωνιζονται για υψηλα ιδανικα...Με λιγα λογια...αλλο ενα εντελως αχρηστο αρθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΟΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗ. ΟΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο κύριος τέως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ? ΟΝΤΙ ΜΠΡΕ ΣΠΥΡΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλιαδη εισαι τελειος γραφικος σε κερασε καφε καποιος φτωχος πλην τιμιος τελωνης σου ειπε ο αμοιρος οτι βγαζει δυσκολα τον μηνα οικονομικα και τα ακουει κιολας απο τους πλουσιους φλωρινιωτες.κλαψ κλαψ τι δακρυβρεχτο αρθρο...Α ξεχασα οσο για τα ναρκωτικα και το λαθρεμποριο χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αλλο με το Τοτο το ξερεις φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ! ΕΧΕΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ! ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΔΙΠΛΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε δεν αφήνεις τις μεγαλοστομίες και τις απειλές και να δεις την πραγματικότητα, που έχουν καταντήσει το Τελωνείο μαγαζάκι για να βολεύει ο Κωνσταντινίδης τους κολλητούς του και συ το μόνο που είδες είναι οι τζιπάρες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Σαν δεν ντρεπόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνον απογοήτευση και σύγχυση προκαλούν κάποιοι. ΄Η βλαμμένοι ή εγκάθετοι είναι αυτοί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Της καραπου*****ας γίνεται στα σύνορα (δίκιο έχει ο κος Ηλιάδης, αλλά δυστυχώς και ο 5:59, καθώς και ο 2:46, που μάλλον έκανε το πιο ουσιώδες σχόλιο, για την Εισαγγελία) όμως αυτοί "βλέπουν" μόνο Κωνσταντινίδη και Βοσκόπουλο ή όποιον άλλον αντιπαραβαλλόμενο.
    Φτάνει πια! Σας έχουμε σιχαθεί και πλέον λίγοι, πλην του σιναφιού σας, σας δίνουν σημασία. Ξεκολλήστε επιτέλους! Αν θέλετε... Μήπως και βγάλουμε ποτέ καμιά άκρη
    ...Προς το συμφέρον σας
    ...Και το συμφέρον μας
    ...Το δικό μου συμφέρον
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γνωρίζω τι κάνει ο κ. Κωνσταντινίδης ή άλλο πολιτικό πρόσωπο, γνωρίζω ότι το παραπάνω άρθρο μου σκοπό έχει να βοηθήσει την ομαλή λειτουργία του τελωνείου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προϊσταμένη αρχή (Διεύθυνση) είναι παρούσα κάθε στιγμή, υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και αρχές που υπαγορεύει ο κώδικας του τελωνείου!
    Όσο για την κριτική όλων των παραπάνω δηλώνω ότι δεν με ενοχλεί διότι: Ο Δημοσιογράφος που ενοχλείται από την κριτική είναι σαν τον καπετάνιο που τον πιάνει ναυτία.
    Εξαίρεση αποτελεί το επώνυμο σχόλιο του Διογένη, που πάντα είχε το θάρρος να γράφει την άποψη του υπογράφοντας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν δεν σε άφησαν να πάρεις καπνό για την πίπα σου αλλα έγραφες.
    Ντροπή σου κατά φαντασία δημοσογράφε της κακιάς ώρας.
    Και θα έπρεπε να ξέρεις ότι το μόνο τελωνείο που δεν έχει πιάσει ποτέ ναρκωτικά είναι το τελωνείο της Νίκης. Ασχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπόψη 7:48, αυτό αποδεικνύει ότι κάνουν καλά την δουλειά τους χωρίς εξαιρέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά τότε σε ετσουξε και έγραφες για 12ποντα κλπ, Λαρι Κινγκ της συμφοράς.

      Διαγραφή
  12. η βενζινα των γειτονων θελειπρωσοχη,,,,ειδικα στα καινουργια ωχηματα,,,,αρκετα εχουν παθει μεγαλεσ ζημιεσ,,,,,,πρωσοχη,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.