Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας καλεί τα μελή του και όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες, τους νέους και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Είμαστε αντίθετοι στην απόφαση της κυβέρνησης να διαμελίσει τη ΔΕΗ με πρόθεση κομμάτι κομμάτι να την ξεπουλήσει.
Η ΔΕΗ ανήκει σε όλo τoν Ελληνικό λαό

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που ΔΕΝ μπόρεσε να κάνει, δηλαδή το αυτονόητο το σωματείο της ΔΕΗ "Λυγκηστίς" να ανακοινώσει τις θέσεις του για τις επίκαιρες κινητοποιήσεις για την πώλησης της "Μικρής ΔΕΗ"
    Το κατάφερε ο Π.Σ.ΔΕΗ Φλώρινας με μια απλή αλλά περιεκτική ανακοίνωσή του.
    Σαν εργαζόμενος και απεργός αυτής της κατά τα άλλα "Μικρής ΔΕΗ' λυπάμαι για την κατάντια αυτού του Σωματείου που σβήνει καθημερινά στις εργασιακές συνειδήσεις μας και από την άλλη χαίρομαι για την ύπαρξη αυτού του Συλλόγου στον νομό και την διοίκησή του για τις δραστηριότητες του τόσο στον πολιτισμό ,όσο και στον συνδικαλισμό.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.