Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Αμύνταιο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια των ενεργειών για την αποτροπή του ξεπουλήματος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), θα επισκεφτεί την Τετάρτη 2/7/2014, ημέρα του συλλαλητηρίου στο Αμύνταιο, στις 12 το μεσημέρι τον Α.Η.Σ. και το ορυχείο Αμυνταίου - Φιλώτα.
Στις 13:30 θα ακολουθήσει στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, ομιλία και ανοιχτή συνάντηση με τους συνδιοργανωτές του συλλαλητηρίου και τους φορείς της περιοχής.
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς και πολίτες, να οργανωθούμε και να δράσουμε ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
    ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kosta rica Κοστα τζιπρα θα γίνει το Αμύνταιο αύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βολεμένοι Δεητζήδες από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που μπήκαν από τα παράθυρα ελέω κομματικού ρουσφετιού και ψηφαλακίων και γέμισαν οι τσέπες τους λεφτά από τις χοντρομισθάρες αύριο θα χειροκροτάνε τον διάδοχο του παλιοκομματισμού αλέξη τσίπρα.
    Ο βασιλιάς απέθανε (νδ-πασοκ), ζήτω ο βασιλεύς (συριζα).
    Αθάνατη Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κομπλεξικοί νεοδημοκράτες....ψωμι να μην έχουν τα παιδιά σας γλυφτες...δοκιμάστε τον και αν δεν σας κάνει πάλι στο 4% να πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ - ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άραγε θα καταλάβει ο κ Τσίπρας, ότι μόνο οι ΔΕΗτζίδες δεν ΔΕΝ θέλουν να πουληθεί η μικρή ΔΕΗ! Και φυσικά ξέρετε γιατί! Και γω λέω να μη πουληθεί η μικρή ΔΕΗ, αλλά να μειωθούν οι μισθοί σας ( αγράμματοι τενεκέδες ΔΕΗ τζίδες ) και να γίνουν ίσοι με των άλλων δημοσίων υπαλλήλων που έχουν με εσάς τα ίδια τυπικά προσόντα! Μια και η ΔΕΗ είναι κ Τσίπρα, δεν ΔΕΝ θα έπρεπε τα κέρδη της ΔΕΗ να διαχέονται στο σύνολο του ελλ. λαού;!!!!!!!! και ΟΧΙ στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ ;;;;;; Αν οι μισθοί σας μειωθούν , τότε να δω , αν θα φωνάζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διάβασα κάπου στα μπλοκ και συμφωνώ: Δεν ,μπορεί το κράτος να είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλος είναι ο ρόλος του κράτους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ 12:01μ.μ:
    ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ.
    ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ;
    ΚΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eνω πασοκονδ τόσα χρόνια περνάμε ζάχαρη δεν τους δοκίμασες;η μάλλον μαζί βολευτήκαμε μαζί τα φάγαμε...Και πάλι καλά μας κάνουν άχρηστος και ταπεινωμένος λαός Ελληναραδες...Στα χαρτιά μόνο..,

      Διαγραφή
  8. Ο ΒΟΣΚΟΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?????????
      ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ :
      1 ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
      2 ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
      3 ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
      4 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ
      5 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
      6 ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Δ Ε Κ Ο
      ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΕΓΕ Ν Α Ι Σ Ε Ο Λ Α
      ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΣΧΥΕΙ .......
      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!!!

      Διαγραφή
  9. Η ΔΕΗ άφησε πολλά χρήματα στην τοπική μας κοινωνία. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως, γιατί έχουν πέσει όλοι εναντίον της ιδιωτικοποίησης της μικρής ΔΕΗ.
    - Τα δικαιώματα των εργαζομένων δε θα θιγούν. Ίσως κοπούν κάποια προνόμια για κάποιους, αλλά είναι από τις τελευταίες επαγγελματικές τάξεις που εθίγησαν και, φυσικά, στον ιδιωτικό τομέα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.
    - Η χώρα είναι στην ΕΕ και η ενέργεια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είναι μονοπώλιο. Για ποιο λόγο το δημόσιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η ΔΕΗ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις δανειακές της ανάγκες.
    Πολύ απλές σκέψεις για προβληματισμό και συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γνω΄ριζα, ότι η ΔΕΗ έχει και χρέη! Τότε να πουληθεί όλη η ΔΕΗ! Πως να μη έχει χρέη με τέτοιους μισθούς και τεμπελιά των υπαλλήλων της! Ξεπούλημα και μάλιστα όσο- όσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.