Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η τελική φάση του beach soccer και τα στατιστικά του Φιλυριακού

Το Beach Soccer Γυναικών είναι ένα άθλημα που δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Για να γίνει γνωστό προσπάθησαν κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι σύλλογοι. Πρωτοπόρος σ αυτή την προσπάθεια ο Φιλυριακός Φλώρινας.
Συμμετείχε στη Χαλκιδική τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008, στον Βόλο το 2011 και φέτος στην Επανωμή. Το Beach Soccer Γυναικών εξελίσσεται και τον Αύγουστο αναμένεται να διεξαχθεί η τελική φάση. Εκπρόσωπος της Βόρειας Ελλάδος είναι ο Φιλυριακός Φλώρινας με την πείρα που διαθέτει στον χώρο.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Ποζατσίδη με τη φετινή παρουσία του στην Επανωμή δημιούργησε και νέα δεδομένα στα στατιστικά του. Πρώτον, το ρεκόρ συμμετοχών σε πρωταθλήματα Beach Soccer σ όλη την Ελλάδα διαθέτουν δύο παίκτριες της ομάδας. Η Μάινου Φιλοθέη είναι στην πρώτη θέση και ακολουθεί η Βασιλείου Βασιλική. Έξι συμμετοχές σε πρωταθλήματα δεν έχει καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Για δεύτερη φορά αναδεικνύει την πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης και για πρώτη φορά τη νικήτρια του Free style.
Να τονιστεί πως πλέον έχει ωριμάσει η ιδέα της δημιουργίας ενός πρωταθλήματος Γυναικών Beach Soccer και τα νέα το επόμενο χρονικό διάστημα σίγουρα θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Βίντεο από τον αγώνα Κέρκυρα-Φιλυριακός:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.