Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου η πιθανή ημερομηνία για τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή στα δύο Κέντρα Εκπομπής (Φλώρινα και Καστοριά)

82 μέρες περίπου χωρίζουν Φλώρινα Αμύνταιο Πτολεμαίδα Κοζάνη Καστοριά Ιωάννινα και Κέρκυρα από την νέα ψηφιακή εποχή.
Το κέντρο εκπομπής της Κέλλης θα καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας καθώς και το κέντρο της Κλεισούρας την ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου Πτολεμαΐδας και Καστοριάς.
Οι τηλεθεατές των παραπάνω περιοχών θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ορισμένα απλά βήματα για τη λήψη του ψηφιακού σήματος. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ελέγξουν αν διαθέτουν τηλεοπτικό δέκτη που υποστηρίζει την τεχνολογία mpeg4.
Αν όχι, να προμηθευτούν έναν αποκωδικοποιητή, τον οποίο θα συνδέσουν με την υπάρχουσα συσκευή τηλεόρασης ή να προβούν σε αγορά νέας τηλεόρασης σε περίπτωση που το επιθυμούν και τέλος να επανασυντονίσουν τα κανάλια τους στις ψηφιακές συχνότητες.

Νίκος Δήμου
Πηγή: reportit.gr


5 σχόλια:

  1. Έχουμε ήδη βάλει Nova επειδή μας έχουν περικυκλώσει πολυκατοικίες και δεν πιάνουμε κανένα κανάλι από τη Κέλλη. Οπότε το νέο ψηφιακό σήμα μας είναι άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα θα σου βάλουν ΝΈΟ ΕΠΊΓΕΙΟ ψηφιακό σήμα!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Να μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε τις τηλεοράσεις και τα σκουπίδια που μας σερβίρουν έξω από τη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sthn prespa pote ta valoyn digea? toy agioy p.... ? i toy agioy ntitzia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha ekei sta bitola digea.... kai stin prespa oxi ..iste gia ton pts oloi...l

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.